Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkan Şoray Alanya'da Söyleşi Etkinliği Düzenledi

Türkan Şoray, Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde vatandaşlarla buluştu. Etkinlikte Türkan Şoray'a bir sürpriz yapılarak Alanya Büyük Koro ve Orkestrası eşliğinde şarkı söyleme fırsatı verildi. Şoray, etkinlik sonunda duygusal bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 10:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Türkan Şoray Alanya'da Söyleşi Etkinliği Düzenledi

Usta sanatçı Türkan Şoray, Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde vatandaşlarla buluştu.

Alanya Belediyesi, Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray'ı ağırladı. Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde Türkan Şoray, Alanya Büyük Koro ve Orkestrası'nın eşliğinde en sevdiği parçaları seslendirdi. Etkinliğe Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve birçok davetli katıldı. Türkan Şoray, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadığını belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Alanya Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Türkan Şoray'ın söyleşi etkinliği büyük ilgi gördü ve salon tıklım tıklım dolarken izleyiciler dışarıda kurulan ekranlardan etkinliği takip etti. Şoray'a etkinlikte bir sürpriz yapılarak Alanya Büyük Koro ve Orkestrası eşliğinde şarkı söyleme fırsatı verildi. Şoray, etkinlik sonunda duygusal bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti.