Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Telekom, Vodafone ve Türkcell'den Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom, Vodafone ve Türkcell, kullanıcılarına bedava internet kampanyaları sunarak bütçelerine nefes aldırıyorlar. Bimcell ve Türk Telekom'un güncel bedava internet kampanyaları ile ilgili detayları öğrenin. Vodafone ve Türkcell'in güncel bedava internet kampanyaları hakkında bilgi alın.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 01:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Türk Telekom, Vodafone ve Türkcell'den Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom ve Vodafone'dan Bedava İnternet

Günlük yaşantımızın büyük bir bölümünü internet üzerinde geçiriyoruz ve bu durum artan ek paket fiyatları ve tarife maliyetleriyle ay sonunda yüksek faturalarla karşılaşmamıza neden olabilir. Neyse ki, markaların düzenlediği düzenli kampanyalar sayesinde bütçemizi rahatlatabiliriz. Bimcell, Türk Telekom, Vodafone ve Türkcell'in sunduğu bedava internet hediye kampanyalarına birlikte göz atalım.

Bimcell ve Türk Telekom Güncel Bedava İnternet Kampanyaları

Bimcell'in halen devam eden iki bedava internet kampanyası bulunuyor ve her birine yalnızca bir kez katılabilirsiniz. İlk olarak, yeni gelen 9 GB, 300 dakika ve 300 SMS kampanyasına bir göz atalım. Bimcell hattınız aktif hale geldikten sonraki 30 gün içinde bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için 4551'e "BİMCELL BONUS" yazıp göndermeniz yeterlidir.

Bimcell'in güncel ikinci kampanyası tüm kullanıcılar içindir. 4551'e "BİMCELL SENLİK" yazıp göndermenizle hediye aktif olur. Yapacağınız 65 TL ve üzeri yüklemelerde haftalık 5 GB, 100 TL ve üzeri yüklemelerde aylık 5 GB otomatik olarak hattınıza tanımlanır. Hangi paketten faydalanacağınız aslında kendi internet kullanım tercihlerinize bağlıdır. Bimcell avantajlarından kendi ihtiyaçlarınıza uygun olarak yararlanabilirsiniz.

Türk Telekom'un düzenlediği kampanyalar daha çok dijital operatör platformu üzerinden sunulmaktadır. En bilinenlerden biri, haftalık hediyeler sunan "sil süpür" kampanyasıdır. Operatörün diğer kampanyaları ise daha çok faturalı yeni müşterilere yöneliktir. 12 ay boyunca faturalı kullanıcı olarak devam etmeyi taahhüt edenlere 20 GB internet hediye edilir. Bu taahhüt dönemi içinde çıkarsanız, hediye edilen internetin ücreti faturanıza yansıtılır. Bir diğer kampanya, otomatik ödeme talimatı verenlere verilen 2 GB kampanyasıdır ve katılım dijital operatör platformu üzerinden sağlanır.

Vodafone ve Türkcell Güncel Bedava İnternet Kampanyaları

Vodafone ve Türkcell operatörleri, işlemlerin tamamını dijital platformlar üzerinden gerçekleştirirler. Bedava internet kampanyaları da bu platformlar aracılığıyla sunulur. Her iki operatörde de haftalık "salla kazan" ve "çark hediyeleri" gibi kampanyalar bulunmaktadır. Türkcell, diğer uygulamalarına ilk defa giriş yapacak kullanıcılara özel hediyeler sunmaktadır. Bu kampanyaların detayları dijital operatör platformunda bulunabilir.