Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tuba Büyüküstün'ün sosyal medyadaki paylaşımları gündemde

Netflix'teki Zeytin Ağacı dizisindeki performansıyla ilgi gören Tuba Büyüküstün, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. Geçen ay İngilizce konuştuğu videosuyla sosyal medyada viral olan Büyüküstün, 'Lüks nedir?' notunu düştüğü videosuyla da gündem oldu.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tuba Büyüküstün'ün sosyal medyadaki paylaşımları gündemde

Tuba Büyüküstün'ün sosyal medyadaki paylaşımları gündemde

Netflix'teki Zeytin Ağacı dizisindeki performansıyla ilgi gören Tuba Büyüküstün, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. Geçen ay İngilizce konuştuğu videosuyla sosyal medyada viral olan Büyüküstün, 'Lüks nedir?' notunu düştüğü videosuyla da gündem oldu. Büyüküstün videosunda şu ifadeleri kullandı: 'Düşünüyorum, lüks nedir? Çok paran olması ve o parayla arabalar jetler, çantalar alabilmek midir lüks? Ya da özel parçalara sahip olmak mıdır? Tek, başka kimsede olmayan? Ya da sadece kendin olabilmek midir? Basit olabilmek sakin, sade ya da deli. Her nasılsan öyle kendin olabilmek, başka şeylere ihtiyaç duymamak mıdır acaba lüks?'

Tuba Büyüküstün'ün İngilizce videosu sosyal medyada viral oldu

HAYAT 'Zeytin Ağacı'nın 2'nci sezonundan ilk fotoğraf yayınlandıHAYAT

Güzel oyuncu Tuba Büyüksüntün, dizilerinden çok sosyal medyada yayınladığı videolar ile konuşulur oldu. İngilizce konuştuğu videosunda sonra yaptığı bu paylaşım ise sosyal medyanın bugünkün gündeminde yer almayı başardı.