Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TT Ventures'ın PİLOT Programı 11. Dönem Girişimleri Belli Oldu

Türk Telekom'un girişimleri desteleme girişimi TT Ventures'ın girişim hızlandırma programı olan PİLOT'un 11. dönemde destek alan girişimleri açıklandı. Yeni döneme seçilen 7 girişim TT Ventures'ten 50 bin dolar yatırım alacak. Türk Telekom ile iş birliği yapacak.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 18:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TT Ventures'ın PİLOT Programı 11. Dönem Girişimleri Belli Oldu

Türk Telekom'un Girişim Hızlandırma Programı PİLOT'un 11. dönemi başladı

Türk Telekom'un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures'ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT'un 11. dönem girişimleri belli oldu. Yeni döneme seçilen 7 girişimin her biri program sonunda TT Ventures'tan 50 bin dolar yatırım alma imkânına sahip olurken, Türk Telekom ile iş birliği yapma fırsatı bulacak. Fintech, web3, yapay zekâ, üretim ve pazarlama teknolojileri gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren girişimler program boyunca, Türk Telekom'un sunduğu...

PİLOT'un 11. Dönemine Seçilen Girişimler Hangileri?

  • egaranti: Garanti belgelerini dijitalleştiren ve tüketicilerin garanti süreçlerini tek panelden kontrol edebilmeleri için firmalara bulut tabanlı çözümler sunan bir web uygulaması.
  • Finceptor: Web3 projelerinin token halka arzı (ICO) öncesi likidite finansmanı, ICO ve ICO sonrası aşamalarda fonlanılmasını sağlayan bir yatırım platformu.
  • FINSO: Tüketicinin krediyle alışveriş yapmasını sağlayan bir finans uygulaması.
  • F-Ray/JetScoring: Bankaların, finansal kuruluşların ve tedarikçilerin müşteri risklerini ölçebilmeleri için otomatik finansal risk değerlendirme raporları üretmelerini sağlayan bir analiz ve raporlama platformu.
  • Link Robotics: Kamera, ataletsel ölçüm ünitesi, GNSS gibi farklı sensör verilerini işleyerek geleceğin mobilitesi için hassas, güvenilir ve kesintisiz konum bilgisi sağlayan navigasyon sistemleri geliştiren bir girişim.
  • Medialyzer: Reklam verenlerin medyadan daha iyi geri dönüşler almasını sağlayan bir SaaS girişimi.
  • Sensemore: Makine sağlığı analizi için özel olarak tasarlanmış donanım, yazılım ve yapay zekâ destekli araçları ile güvenilirlik odaklı bir varlık ve bakım yönetimi platformu.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, “Desteklediğimiz girişimlerin küresel çapta başarılı projelere imza atması öncelikli konularımız arasında. Bu kapsamda; “PİLOT'un 11. dönemine seçilen 7 ekip, iş fikirlerini başarılı bir şekilde uygulayabilmek için 12 hafta boyunca sektör profesyonelleri ile başarılı girişimci ve yatırımcılardan oluşan Türk Telekom mentor ağından destek alacak.” dedi.