Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TRT1'in Yeni Dizisi Kendi Düşen Ağlamaz

TRT1'in yeni dizisi Kendi düşen Ağlamaz oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicilerin cezbetti. Yine bir aile dizisi diyebileceğimiz Kendi Düşen Ağlamaz TRT1 ekranında seyirci ile buluşuyor.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 00:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TRT1'in Yeni Dizisi Kendi Düşen Ağlamaz

TRT1'in yeni dizisi Kendi düşen Ağlamaz oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicilerin cezbetti.

Yine bir aile dizisi diyebileceğimiz Kendi Düşen Ağlamaz TRT1 ekranında seyirci ile buluşuyor. Yapımcılığını NGM Yapım'ın üstlendiği Kendi Düşen Ağlamaz'ın senaryosunu ise Kuzey Yıldızı'nın senaristi Gülbike Sonay Üte ile EGO'nun senaristi Tuna Kıygı yazmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kaçak Gelinler'in de yönetmenliğini yapan İnci Balabanoğlu oturmaktadır.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ NE ZAMAN?

Kendi Düşen Ağlamaz her Perşembe saat 20.00'da başlıyor.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kendi Düşen Ağlamaz İstanbul'da çekilmektedir.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ KONUSU

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından şımartılarak büyütülen Alize'nin babası evlilik kararı alınca ailede işler iyice karışır. Alize, babasının evliliğini kabullenemez. Babasının evliliğine engel olmak için, babasının şiddetle karşı çıkacağı bir evlilik yapmaya karar verir. Ancak yaptığı plan kendi başına yıkılır.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCU KADROSU

İşte Kendi Düşen Ağlamaz oyuncuları... HAKAN YILMAZ, SELEN SOYDER, EYLÜL TUMBAR, ENES KOÇAK, BERAT YENİLMEZ, HİVDA ZİZAN ALP, YONCA ŞAHİNBAŞ, SERHAN ONAT, YİĞİT KALKAVAN, ÇAĞLA BOZ, SEMA ÇEYREKBAŞI, SAİT GENAY, YİĞİT KAAN YAZICI, BESTE YARALI.

ENES KOÇAK KİMDİR?

Enes Koçak 1 Ocak 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. Miss&Mr Model yarışmasında birinci olmasıyla tanınmıştır. Hakim filmiyle oyunculuk kariyerine adım atan Enes Koçak, daha sonrasında Kraliçe dizisinde rol almıştır. Şimdilerde TRT 1'in Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki Serkan karakteriyle adından söz ettirmektedir.