Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın Hazırlıkları Devam Ediyor

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın hazırlıkları devam ediyor. Galatasaray, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı. Beşiktaş ise Mason Greenwood transferi için resmi teklif yapacak.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 15:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın Hazırlıkları Devam Ediyor

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Hazırlıkları

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında 2 Eylül Cumartesi günü Gaziantep FK'ye konuk olacak Galatasaray, maçın hazırlıklarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dinamik ısınmayla başlayan idman, dar alanda top kapma ve topa sahip olma çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, çift kale maçla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, yarın akşam yapacağı antrenmanla Gaziantep FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş'ın Transfer Çalışmaları

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yeni oyuncu arayışını sürdüren siyah-beyazlı ekip yıldız oyuncuyu radarına aldı. İşte o oyuncu; Akşam'ın İngiliz basınından derlediği haberlere göre Beşiktaş'ın Mason Greenwood transferini bitirmek için resmi teklif yapacağı belirtildi. Greenwood'un futboldan uzak kaldığı 6 aylık süreden sonra Manchester United'da bir daha futbol oynayamayacağı kesinleşmişti. Kendisine yeni kulüp arayan İngiliz hücum oyuncusunun aradığı oynama fırsatını Beşiktaş'ın vereceği ifade edildi. Beşiktaş'ın Greenwood'a 6 aylık kiralık kontrat ile bir şans vereceği belirtilirken göstereceği performansa bağlı olarak sözleşmesinin uzatılabileceği belirtildi. Greenwood A Takım seviyesinde Manchester United formasını 129 maçta terletti. 35 gol atıp 12 asist yaparak 47 gole etki etti.