Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Transfer Gündemi: Joshua King, Enis Bardhi, Alex Oxlade-Chamberlain, Alvaro Djalo, Youssouf Fofana, Dimitri Payet, Bora Aydınlık, Junior Messias

Transfer gündeminde Joshua King, Enis Bardhi, Alex Oxlade-Chamberlain, Alvaro Djalo, Youssouf Fofana, Dimitri Payet, Bora Aydınlık ve Junior Messias gibi isimler yer alıyor.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 09:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Transfer Gündemi: Joshua King, Enis Bardhi, Alex Oxlade-Chamberlain, Alvaro Djalo, Youssouf Fofana, Dimitri Payet, Bora Aydınlık, Junior Messias

Watford'dan transfer edilen Joshua King ile yollar ayrılabilir

Norveçli futbolcuya üç takım talip oldu. Sarı-lacivertliler, gelecek teklifler tatmin edici cinsten olursa değerlendirmeye alacak. Aksi halde Norveçli yıldız takımda kalacak.

Ismail Kartal, Joshua King'i sonradan Avrupa listesine eklemişti. Fenerbahçe'de 29 maçta sahaya çıkan Joshua King, 8 kez gol sevinci yaşadı.

Geçen sezon bonservisi için 3 milyon Euro ödenen Enis Bardhi, Bjelica’nın planları arasında yer almıyor

Ancak Kuzey Makedonyalı futbolcuya bir türlü istenen seviyede teklifler gelmiş değil. Pek çok takım kiralama için kapıyı çalarken, Trabzonspor oyuncuyu satmak istiyor. İspanya basınında çıkan son haberlerde ise Valencia’nın Bardhi’yi istediği belirtildi.

Yıllık maaşı 1.3 milyon Euro olan Bardhi ile başka La Liga ekipleri de ilgileniyor.

Siyah-Beyazlı ekibin gündemine gelen Alex Oxlade-Chamberlain transferinde yeni bir gelişme yaşandı

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un formasını giyen yıldız oyuncu için temasların sürdüğü öne sürülmüştü. Gelen son haberlere göre 29 yaşındaki orta sahanın, nişanlısı Perrie Edwards ile görüştüğü ve kararını henüz vermediği belirtildi. İkili, Türkiye’ye gelip gelmeme konusundaki kararını önümüzdeki günlerde verecek.

Kanat bölgesi için önceliğini Masouras’a veren Trabzonspor’da, Alvaro Djalo isminin de gündemde olduğu öne sürüldü

Braga forması giyen 23 yaşındaki İspanyol futbolcu, hem sol hem de sağ kenarda görev yapıyor. Geçen sezon Portekiz ekibiyle tüm kulvarlarda 41 maçta forma giyen Djalo, 4 gol atıp, 4 asist yaptı. Braga’nın Djalo için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği belirtiliyor.

Orta arayışları doğrultusunda transfer gündemine neredeyse her gün yeni bir isim eklenen Galatasaray için bir iddia da Fransa’dan geldi

Gazetelere göre Sarı-Kırmızılılar, Monaco’nun yıldız oyuncusu Youssouf Fofana ile ilgileniyor. 25 milyon Euro’luk piyasa değeri bulunan 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Galatasaray ile Monaco temsilcilerinin görüştüğü, Sarı-Kırmızılılar’ın daha sonra futbolcuyla da temas kuracağı iddia edildi. 1.85 boyundaki Fofana, geçen sezon Monaco’da 36 lig maçına çıkarken, 2 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Teknik direktör Stanojevic yönetiminde güçlü bir kadroyla lige girmek isteyen Konyaspor, transferde büyük bir bomba patlatmak istiyor

İç Anadolu ekibi, Dimitri Payet’e teklif yaptı. Yeşil-Beyazlılar ile Marsilya’dan ayrılan 37 yaşındaki kanat oyuncusu arasındaki görüşmeler devam ediyor. Daha önce Pendikspor’a geleceği iddia edilen Payet’le; Süper Lig’den bir takım daha ilgileniyor. Dimitri Payet, 6 sezondur Marsilya formasıyla çıktığı 326 maçta 78 gol, 95 asistlik katkı sağladı. Taraftarını yeniden heyecanlandıracak ve tribüne çekecek isimler üzerinde duran yönetimin dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak adına tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin altyapısından çıkan genç futbolcularından Bora Aydınlık, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e kiralık olarak transfer oluyor

Fenerbahçe yönetimi, altyapısından yetişen Bora Aydınlık'ın gelişmesi için İngiliz kulübünün teklifini kabul etti. Oyuncunun satın alma opsiyonu da masada olmasına karşın sarı lacivertli yönetim bunu kabul etmedi. Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetiminin bilgisi dahilinde Bora Aydınlık ve babası Arkın Aydınlık ile İstanbul Levent'teki ofisinde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonunda taraflar anlaşma sağladı. İngiltere Premier Lig'e yeniden yükselmeyi hedefleyen Hull City'nin patronu Türk medya patronu Acun Ilıcalı, daha sonra Fenerbahçe Planlama Direktörü Okan Özkan ve oyuncunun menajeriyle bir araya geldi. Görüşmede Bora'nın kiralık olarak transferi üzerinde anlaşma sağlandı. Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, teknik direktör İsmail Kartal tarafından bu sezon başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında götürüldü. 18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin Zimbru ile oynadığı ve 4-0 kazandığı UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında yedek soyundu ama süre alamadı. Bora Aydınlık, Türkiye U19 Milli Takımı'nda iki defa forma giydi.

Sağ kanat için listenin ilk sıralarında yer alan Junior Messias için yeni bir iddia ortaya atıldı

İtalyan basınından Calciomercato’nun haberine göre Milan’ın formasını giyen yıldız oyuncu ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. Bu doğrultuda iki tarafın, sezon sonunda satın alma opsiyonu ile kiralama konusunda el sıkıştığı öne sürüldü. Brezilyalı futbolcunun da ikna edildiği ve imza için geri sayıma geçildiği bildirildi.