Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Transfer Gündemi

Transfer gündeminde Djaniny, Koita, Jorginho, Siopis, Ekambi, Sergio Ramos, Eric Bailly, Cengiz Ünder, Rodrigo de Paul, Casper Nielsen, Patrik Hrosovsky, Hakim Ziyech ve Milot Rashica gibi isimler yer alıyor.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 14:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Transfer Gündemi

Djaniny ve Koita hala kulüp bulamadı

Yaz döneminin başından beri kadro dışı olan Djaniny ve Koita ikilisi hala kulüp bulabilmiş değil. 1 sene kontratı kalan Koita, ayrılık konusunda hem kendisinin hem de menajerinin talepleri nedeniyle yönetimi bıktırdı. İmza parasıyla 1.5 milyon Euro maaşı bulunan Gineli futbolcunun yanı sıra Djaniny’nin de bu seneki ücreti 1.6 milyon Euro. Arap Yarımadası’ndan bazı kulüplerle görüşmesine rağmen istediği 2.5 milyon Euro’luk maaş teklifini henüz bulamayan Djaniny, beklemede!

Jorginho Arsenal'de kalacak

Arsenal’in, İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho’nun, Fenerbahçe ile temasta olduğu iddia edilmişti. Başka kulüplerden de teklif aldığı konuşulan tecrübeli futbolcuyla ilgili olarak menajeri Joao Santos konuştu. Santos, “Jorginho, Arsenal’de kalacak. İngiltere’de mutlu. Suudi Arabistan ve İspanyol kulüplerinden teklifler de var ama Londra’da kariyerine devam etmeyi uygun gördü” ifadelerini kullandı.

Siopis'in sözleşme teklifi kabul edilmedi

Yaklaşık 1 aylık aradan sonra idmanlara çıkmaya başlayan Siopis, yönetimin yeni sözleşme teklifini kabul etmemişti. Bordo-Mavililer, 1 yıl kontratı bulunan yıldız orta saha oyuncusunu kesinlikle bedavaya bırakmak istemiyor. Yunanistan’dan AEK, PAOK, Panathinaikos gibi kulüplerin ilgilendiği Siopis için Trabzonspor’un beklentisi minimum 1-1.5 milyon Euro bonservis. Yunan kulüpleri ise bedelsiz bir şekilde oyuncu kadroya katmaya çalışıyor.

Ekambi Suudi Arabistan'ı tercih ediyor

Lyon’un kamp kadrosuna alınmayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Karl Toko Ekambi ile Fenerbahçe’nin anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenilmişti. Ancak Fransız Gazetesi L’Equipe, Ekambi için Suudi Arabistan kulübü Abha Club’ın, Lyon’la anlaşma aşamasına geldiğini yazdı. Haberde Lyon’un, iki kulüple de 1.7 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya vardığını ancak Ekambi’nin, daha yüksek maaş alacağı Suudi Arabistan’ı tercih edeceği vurgulandı.

Sergio Ramos Al Ittihad'a yakın

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Sergio Ramos'un Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a yakın olduğu iddia edildi.

Beşiktaş Eric Bailly ile anlaşmaya vardı

Beşiktaş, Manchester United'da forma giyen Eric Bailly'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fildişi Sahilli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve Bailly'nin sözleşme feshi görüşmelerini tamamlamasının beklendiği ifade edildi.

Fenerbahçe Cengiz Ünder'i transfer etti

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'in transferini tamamladı. Sarı-lacivertliler bonservis konusunda 11 milyon euro'ya anlaşma sağladı.

Galatasaray Rodrigo de Paul için devrede

Galatasaray, Atletico Madrid'in Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo de Paul için görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor Casper Nielsen ve Patrik Hrosovsky'yi istiyor

Trabzonspor, Club Brugge forması giyen Casper Nielsen ve Genk'in orta sahası Patrik Hrosovsky ile ilgileniyor.

Galatasaray Ziyech transferinde sona yaklaşıyor

Beşiktaş, kulübe menajerler tarafından önerilen Faslı hücumcu Hakim Ziyech için girişimlere başladı.

Sergio Ramos Galatasaray'a yakın

Galatasaray, İspanyol yıldız Sergio Ramos'a bir adım daha yaklaştı.

Milot Rashica Galatasaray'a transfer olmak istiyor

Galatasaray, geçen sezon kiralık oynattığı Milot Rashica'nın bonservisini satın almak için Norwich City ile görüşmelerini sürdürüyor. Kosovalı futbolcu Galatasaray'a transfer olmak istediğini açıkladı.