Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Transfer Döneminin Sonunda Kulüpsüz Kalan Yıldız Futbolcular

Avrupa ve dünyada transfer döneminin sona ermesiyle birlikte birçok yıldız futbolcu kulüpsüz kaldı. İşte bu futbolcular arasında yer alan önemli isimler...

Yayın Tarihi: 16.09.2023 13:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Transfer Döneminin Sonunda Kulüpsüz Kalan Yıldız Futbolcular

Avrupa ve dünyada transfer döneminin sona ermesinin ardından bazı yıldız isimler kulüpsüz kaldı.

En değerli isimleri sizler için derledik. Kariyerinde Sevilla, Crystal Palace, Porto gibi takımlarda forma giyen Jose Campana son olarak Levante'de forma giyiyordu. 30 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesi sona erdikten sonra herhangi bir takımla kontrat imzalamadı.

28 kez ABD Milli Takımı'nın formasını giyen 28 yaşındaki sağ bek Cannon, Boavista ile sona eren sözleşmesinin ardından yeni bir takımla anlaşma sağlayamadı.

2015'te 10 milyon Euro karşılığında Valencia'ya transfer olan Santi Mina, son olarak Suudi Arabistan'da Al-Shabab'ta kiralık olarak forma giyiyordu. Bonservisi Celta Vigo'da bulunan yıldız oyuncu da herhangi bir takımla sözleşme imzalamadı.

2019'da 25 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olan Gbamin, geçen sezon Trabzonspor'a kiralık olarak gönderilmişti. Bordo-mavililerde de beklenen performansı gösteremeyen 27 yaşındaki oyuncu İngiliz ekibinden ayrıldı ve herhangi bir takımla kontrat yapmadı.

2019'da 115 milyon Euro bedelle Real Madrid'e transfer olan Belçikalı yıldız oyuncu İspanyol ekibinde beklenen performansı hiçbir zaman gösteremedi. Real Madrid ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncu kulüpsüz kaldı.

Kariyerinde Ajax, Aston Villa, Everton ve Lille gibi takımlarda forma giymiş olan Faslı yıldız 1 Eylül 2023'te PSV Eindhoven'dan ayrıldıktan sonra başka bir takımla sözleşme imzalamadı. Son olarak Sevilla'dan kiralık olarak Feyenoord'da forma giyen Faslı yıldız İspanyol ekibiyle sözleşmesi sona erdikten sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı.

Ağustos ayında Rennes ile sözleşme imzalayan Xeka'nın kontratı sürpriz bir şekilde feshedildi. O tarihten beri de yeni bir kontrat yapmadı.

Bir dönem Manchester United'da forma giyen yıldız oyuncu son olarak Nottingham Forest'ta görev yapmıştı. Beşiktaş ile de adı anılan İngiliz oyuncu kulüpsüz kaldı.

12 sene Manchester United kalesini koruyan ve aynı zamanda uzun yıllar İspanya Milli Takımı'nda forma giyen tecrübeli kaleci, İngiliz ekibinin ardından herhangi bir takımla sözleşme imzalamadı.