Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'un sponsorluk anlaşmasında Bakanlık da pay alacak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Papara ile yapılan sponsorluk anlaşmasından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da pay alacağını açıkladı. Ayrıca, Trabzonspor'un Kartal Projesi ile ilgili başvurusunu yaptığını ve destek beklediğini belirtti.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 01:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor'un sponsorluk anlaşmasında Bakanlık da pay alacak

Başkan Doğan'dan, Papara ile yapılan sponsorluk anlaşmasına ilişkin açıklama geldi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Papara ile yapılan anlaşmadan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın pay alacağı yönündeki söylemlerle ilgili olarak konuştu.

Doğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bu konuyu görüştüklerini ve anlayışla karşıladıklarını ifade etti.

Başkan Doğan'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde;

Stadyum konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı hisse istiyor diye bir mevzu vardı. Spor Bakanımız bizi dinledi ve anlayışla karşıladı. Bizim stadı kiralama konumuz da var. O konuda da ciddi destek veriyor. Cumhurbaşkanımızdan da bu konuda destek görüyoruz. Trabzonspor gelir getirecek bir proje yapıyorsa, yardımcı olacaklar.

Trabzonspor Kartal Projesi hakkında açıklamalar

Başkan Ertuğrul Doğan kendisine yöneltilen soru sonrası Trabzonspor’un Kartal Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Sürecin devam ettiğine vurgu yapan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarında, “Kartal Projesi ile ilgili başvurumuzu geçen hafta verdik. Stadyum ile alakalı da bir konumuz oldu. Sayın Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın kendisiyle görüştük ve sağ olsun bize ciddi destek vererek anlayış ile karşıladı. Stadyumumuzun kiralanması konusu da var. Onunla alakalı da ciddi destek veriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile de bu işlerin halledilmesi destek görüyoruz. Trabzonspor gelir getirici proje getiriyorsa yardımcı oluyorlar. Başvurumuzu yaptık ve cevap bekliyoruz. Kartal Projesi yarın olacak bir proje değil. Başvurumuzu yaptık ve bir gelişme olursa bilgilendirme yapacağız. Başka sponsorluk çalışmalarımız da var. Bu konuda da başvurularımız var. Detaylı açıklamaları KAP’ta sizlerle paylaşacağız” dedi.