Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'un Mislav Orsic Şoku

Trabzonspor'un Slovenyalı futbolcusu Mislav Orsic, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonucu ön çapraz bağ yırtığı geçirdi ve en az 9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Orsic'in tedavi sürecinin başladığı ve en kısa sürede operasyonun planlandığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 14:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor'un Mislav Orsic Şoku

Slovenya’nın Kranj şehrinde yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Trabzonspor'da Mislav Orsic şoku yaşanıyor.

Transfer döneminin ses getiren isimlerinden birisi olan Mislav Orsic, antrenmanda yaşadığı ikili mücadelenin ardından birden yerde kaldı. Büyük acı çektiği görülen Orsic'e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve Orsic antrenmana devam edemedi.

Sports Digitale'nin haberine göre çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Mislav Orsic'in en az 9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor resmi internet sitesinden Mislav Orsic hakkında açıklama yayınladı.

Bordo-mavili ekibin sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
'Takımımızın dün yapılan antrenmanı sırasında sakatlanan oyuncumuz Mislav Orsic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ diz bölgesinde ön çapraz bağ yırtığı ve iç yan bağ yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmış olup en kısa sürede operasyonu planlanmaktadır.'