Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'da Transfer Gelişmeleri: Mendy, Berat Özdemir ve Deniz Türüç

Trabzonspor'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. Mendy ve Berat Özdemir takıma katılırken, Deniz Türüç için de görüşmeler başladı.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 17:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor'da Transfer Gelişmeleri: Mendy, Berat Özdemir ve Deniz Türüç

Trendyol Süper Lig'de bu sezon Nenad Bjelica ile şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Trabzonspor'da flaş gelişmeler transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Birçok transfere imza atan bordo mavililer, kadrosunu güçlendirmek için takviyelerine dolu dizgin devam ediyor.

Mendy Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un Angers'ten kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yetenekli oyuncu Batista Mendy, kendisi için hazırlanan özel jet ile Trabzon'a gidiyor.

Berat Özdemir, Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un Suudi Arabistan ekibi Al Ittifak'tan kiraladığı Berat Ayberk Özdemir, Trabzon'a geldi. Özdemir'i, Trabzon Havalimanı'nda taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı.

Trabzonspor'dan başka kulüplerin de kendisini istediği söyleyen Özdemir, 'Eve geldik dedim. Burası benim evim. Her zaman, Trabzonspor masadaysa benim için konu kapanmıştır. Zaten öyle de oldu.' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a Dev Çalım. Transferde vites yükselten Trabzonspor, Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Nicolas Pepe ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor'da transfer gelişmeleri devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Fırtına, yerli yelpazesini güçlendirmek için Başakşehir'in yıldızı Deniz Türüç'e kanca attı.