Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'da Kiralık Gidecek Oyuncular Belli Olacak

Trabzonspor'da hangi oyuncuların kiralık gönderileceği yakın zamanda netleşecek. Serkan Asan ve Doğucan başta olmak üzere diğer genç isimlerin kaderi de Nenad Bjelica’nın raporuna göre belli olacak. Bjelica altyapıdan gelen tüm oyuncuları kadroda tutma kararı aldı. Altyapıdan gelen genç oyuncular yeni sezonda A takım bünyesinde kalıp Bjelica’dan forma şansı bekleyecekler.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 22:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor'da Kiralık Gidecek Oyuncular Belli Olacak

Trabzonspor'da Kiralık Gidecek Oyuncular Belli Olacak

Trabzonspor'da hangi oyuncuların kiralık gönderileceği yakın zamanda netleşecek. Serkan Asan ve Doğucan başta olmak üzere diğer genç isimlerin kaderi de Nenad Bjelica’nın raporuna göre belli olacak. Hafta içinde Hırvat hocanın kamp performanslarıyla alakalı yönetime detaylı bir rapor sunacağı belirtildi.

'DÖNMEK İSTİYORUM' Trabzonspor'un eski yıldızından mesaj var!

Bordo-Mavililer, ana rotasyonda yer alması zor gözüken isimleri istikrarlı oynayabilecekleri kulüplere yollamayı planlıyor.

Bjelica Altyapıdan Gelen Oyuncuları Kadroda Tutmaya Karar Verdi

Trabzonspor’da önceki gün dikkat çeken bir olay yaşandı. Herkes kim veya kimlerin biletlerinin kesileceğini beklerken Bjelica altyapıdan kampa gelen tüm oyuncuları kadroda tutma kararı aldı. Kampa gelen oyuncuların gösterdiği performans ve çakışma özverilerinden memnun kalan Bjelica, A takıma ayak uydurdular 'bizle beraber devam etsinler' raporu verdi. Buna göre altyapıdan gelen genç oyuncular yeni sezonda A takım bünyesinde kalıp Bjelica’dan forma şansı bekleyecekler. Bu oyunculara gelecek olan tekliflerle ilgili kararı da Bjelica verecek. Hırvat hocanın temel felsefesi alttan gelenleri üst yapıyla buluşturup ortaya kaliteli futbolcu yetiştirmek. Bjellca eğer bu düşüncesini Trabzonspor’da sorunsuz şekilde uygulanırsa kulüp devasa adımların ilk sinyallerini vermiş olacak.