Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'a Beşiktaş Maçı Öncesi Kötü Haber! Milli Takımda Sakatlık

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi Danimarkalı oyuncu Larsen sakatlandı. Kasık bölgesinde yaşadığı problem nedeniyle Beşiktaş maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Larsen'in durumu kontroller sonrası netlik kazanacak.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 17:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor'a Beşiktaş Maçı Öncesi Kötü Haber! Milli Takımda Sakatlık

Trabzonspor'a Beşiktaş Maçı Öncesi Kötü Haber! Milli Takımda Sakatlandı

Trabzonspor'da Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesi öncesi Danimarkalı oyuncu sakatlandı. Trabzonspor'da kendi milli takımında bulunan Larsen sakatlandı.

Danimarka'nın, Euro 2024 Elemeleri H Grubu'nda San Marino ile oynadığı mücadelede 90 dakika sahada kalan Larsen, Finlandiya ile oynanan mücadelede ise kadroda yer almamıştı.

Larsen'in kasık bölgesinden problem yaşadığı ve Beşiktaş maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Deneyimli bek oyuncusunun durumu, yapılacak olan kontroller sonrası netlik kazanacak.

Danimarka Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri için kadroya davet edilen Jens Stryger Larsen arka adelesinde ağrı hissetmesi nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Danimarka milli takım doktoruna görünen Larsen’in MR sonuçları kontrol edilmesi için Trabzonspor doktoruna da gönderildi. Larsen’in Beşiktaş maçında oynamasının riskli olduğu yönünde karar kılındı. Buna göre Danimarkalı oyuncu Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Kulübün oyuncunun durumu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.