Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor Transfer Haberleri: Thiago Alcantara İçin İddialı İddia

Trabzonspor, Nicolas Pepe transferinin ardından Thiago Alcantara'yı da kadrosuna katmak için harekete geçti. Thiago'nun Liverpool'dan ayrılabileceği iddia ediliyor.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 10:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor Transfer Haberleri: Thiago Alcantara İçin İddialı İddia

Nicolas Pepe'nin Gelişiyle Trabzonspor Camiası Havaya Girdi

Nicolas Pepe'nin gelişi sonrasında Trabzonspor camiası havaya girdi. Sadece Pepe değil Batista Mendy ve Paul Onuachu gibi isimlerin takıma katılmasıyla birlikte taraftarlarına, takıma olan inancı da arttı. Ancak gelen son haberlere göre Trabzonspor, kadrosuna yapacağı takviyeler için hız kesmeyecek. Yönetim, 15 Eylül'de sona erecek olan transfer dönemi öncesinde bir yıldızı daha kadrosuna katmanın hayallerini kuruyor.

TRANSFER RESMİLEŞTİ! Tecrübeli Savunmacıdan 1 Yıllık İmza

Arsenal'in, 4 sene önce 80 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağladığı Nicolas Pepe'yi kadrosuna katan Trabzonspor, geçtiğimiz gün resmi açıklamayı yapmıştı. Fildişili kanat oyuncusu, dün de basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki süperstarın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: 'TERCİH ETTİĞİM POZİSYONUM SAĞ AÇIK'.

Lig'i Sallayacak Transfer: Thiago

Gelen son haberlere göre Karadeniz devinin rotası İngiltere oldu. Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un formasını giyen Thiago Alcantara için düğmeye basıldı. 1 senelik kontratı kaldığı öğrenilen İspanyol futbolcunun, takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Özellikle Avrupa'da transferin bitmesi nedeniyle Trabzonspor'un eli bir hayli güçlenirken, yıldız futbolcuyla ilk temas kısa süre içinde kurulacak.