Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor Transfer Çalışmaları Hızlandı: Philip Zinckernagel İçin Görüşmeler Sona Yaklaştı

Trabzonspor, Philip Zinckernagel transferi için pazarlıkları hızlandırdı. Teknik direktör Nenad Bjelica, orta alana çok yönlü bir isim aradıklarını ve Zinckernagel'i takımda görmek istediklerini belirtti. Zinckernagel, merkezde ve sol kanatta görev yapabilen bir oyuncu olmasıyla dikkat çekiyor. Olympiakos'ta kadro dışı kalan Zinckernagel için Trabzonspor'un bonservis beklentisini düşürmek istediği ifade ediliyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 10:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor Transfer Çalışmaları Hızlandı: Philip Zinckernagel İçin Görüşmeler Sona Yaklaştı

Trabzonspor'da Transfer Çalışmaları Hız Kesmiyor

Trabzonspor'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Uzun süredir gündemde olan Philip Zinckernagel konusunda Bordo-Mavililer, pazarlıkları hızlandırdı. Teknik direktör Nenad Bjelica, orta alana çok yönlü bir isim aradıklarını ve Zinckernagel'i takımda görmek istediklerini belirtti. Zinckernagel, merkezde ve sol kanatta görev yapabilen bir oyuncu olmasıyla dikkat çekiyor. Olympiakos'ta kadro dışı kalan Zinckernagel için Trabzonspor'un 2 milyon Euro olan bonservis beklentisini düşürmek istediği belirtiliyor. İtalyan kulüplerinin de ilgilendiği Danimarkalı futbolcuyla Trabzonspor'un daha somut adımlar attığı ifade ediliyor.

Zinckernagel'in Kariyeri ve Performansı

Philip Zinckernagel, geçtiğimiz sezonu Standart Liege'de kiralık olarak geçirdi. 35 maçta 12 gol atıp 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. 28 yaşındaki futbolcu, Norveç'te Bodo Glimt formasıyla da dikkat çekmiş ve Watford'a transfer olmuştu. Ancak İngiliz ekibinde beklenen performansı sergileyemeyen Zinckernagel, Olimpiakos'a transfer oldu. Ancak buradaki macerası da uzun sürmedi ve Standard Liege'e kiralandı.

Bjelica'nın Zinckernagel İçin İstekleri

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, Zinckernagel'i takımda görmek istemesinin sebeplerini açıkladı. Bjelica, Zinckernagel'in problem çözen bir oyuncu olması, akıllı ve disiplinli olması, oyun taktiğine tam uyması gibi özelliklerinden dolayı transferi istediğini belirtti. Bjelica ayrıca, Zinckernagel'in atak sürekliliğini sağlaması ve takıma kontra yedirmemesi nedeniyle de onu kadrosunda görmek istediğini ifade etti.