Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor İçin Lig Yeni Başladı

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile çıktığı ilk maçta ikinci yarıda oynadığı etkili futbol ile kazanmasını bildi. İlk yarıda iki takım da futbol adına sahada çok fazla bir şey ortaya koyamadı. Trabzonspor skor üstünlüğünü ele geçirdikten sonra hem hızlı hem de baskılı oynamaya başladı. Abdülkadir Ömür, klasını konuşturmaya başladı. Onuachu, 68 ve 71'de iki net fırsatı gole çeviremedi. Trabzonspor maçın ilk yarısında çok bocaladı. Çünkü Bakasetas'ın yokluğunun hem orta alanda, hem de hücum geçişlerinde takıma olumsuz yansıdığını gördük. Ama ikinci yarıda Abdullah Avcı'nın dokunuşlarını hissettiren bir Trabzonspor vardı sahada.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 12:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor İçin Lig Yeni Başladı

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile çıktığı ilk maçta ikinci yarıda oynadığı etkili futbol ile kazanmasını bildi.

İlk yarıda iki takım da futbol adına sahada çok fazla bir şey ortaya koyamadı. Alanyaspor, kanatları iyi kapattı. Orta sahada sert oynadı. Maç boyunca Fatih Aksoy da Onuachu'ya adeta nefes aldırmamaya çalıştı.

Trabzonspor skor üstünlüğünü ele geçirdikten sonra hem hızlı hem de baskılı oynamaya başladı. Abdülkadir Ömür, klasını konuşturmaya başladı. Onuachu, 68 ve 71'de iki net fırsatı gole çeviremedi.

Trabzonspor maçın ilk yarısında çok bocaladı. Çünkü Bakasetas'ın yokluğunun hem orta alanda, hem de hücum geçişlerinde takıma olumsuz yansıdığını gördük. Ama ikinci yarıda Abdullah Avcı'nın dokunuşlarını hissettiren bir Trabzonspor vardı sahada.