Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Canlı Yayında Soruları Yanıtlıyor

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan, canlı yayında taraftarların sorularını yanıtlıyor. Başkan Doğan'ın açıklamaları ve beklentileri hakkında bilgiler verilmektedir.

Yayın Tarihi: 28.07.2023 22:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Canlı Yayında Soruları Yanıtlıyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Canlı Yayında Soruları Yanıtlıyor

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan, bu akşam canlı yayında taraftarların sorularını yanıtlayacak. Başkan Doğan'ın açıklamaları saat 21:00'dan itibaren bu sayfada yer alacak.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın Açıklamaları:

Ben ailemin verdiği avantaj ile Trabzonspor'da emek veren bir aileden geliyorum. Çocukluğumuzun tamamı Trabzonspor ile geçti. Trabzonspor başkanlığı benim için manevi olarak alabileceğim en büyük haz. Yeni sezonda hocamızla beraber sahada farklı bir Trabzonspor izleyeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızın mutlu olması ve göze hoş gelen futbolu sahada görmek istiyoruz. Pahalı transferler başarı anlamına gelmez, biz camia ve taraftarla bütünleşmiş bir kulüp olmalıyız. Şampiyon olmak için saha dışı işleri de konuşmalıyız. Taraftarlarımızın kızgınlığını anlıyoruz ve bu durumun nedenlerini sorguluyoruz. Stat sponsorluğu konusunda zorluklar yaşıyoruz, ancak bu problemleri çözmek için çalışıyoruz. Transferler konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Trabzonspor satılmayacak bir kulüptür ve böyle bir teklif de yoktur.