
Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas'tan Ziraat Türkiye Kupası Finali Açıklamaları
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Eskişehir'de gerçekleştirilecek Ziraat Türkiye Kupası finaliyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kafkas, finalistlerin henüz netleşmemişken, finalin yerinin belirlenmesinin çeşitli sorunlara yol açabileceğini ifade etti.
Toplantıda Yapılan Açıklamalar
Kafkas, Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış kulüplerin yöneticilerinin katıldığı bir toplantıda, final müsabakası için belirlenen stat hakkında düşüncelerini aktardı. Bordo-mavili kulübün yaptığı açıklamada toplantının Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştiği belirtildi. Kafkas, son yıllarda divan başkanları arasındaki birliktelik ve duruşun son derece önemli olduğunu vurguladı. Futboldan Uzaklaşan Bir Sezon
Kafkas, futbolun dışındaki konuların daha çok ön plana çıktığını belirterek, "Bu noktada herkesin arzusu futbolu konuşmak. Ancak futbol sahalarının dışında yaşananlarla ilgili sürekli tartışmalar yürütülüyor. Bu da hepimizi oldukça rahatsız ediyor," dedi.
Kafkas'ın Endişeleri
Eskişehir'de oynanacak finalin erken duyurulmasıyla ilgili Kafkas, şunları söyledi: "Henüz hangi takımların finale kalacağı belirsizken, böyle bir duyurunun yapılması, kamuoyunda finalistlerin belirlendiği izlenimini yaratıyor. Bu yaklaşım, bizi ve futbolseverleri oldukça rahatsız ediyor."
Kafkas ayrıca, divan kurulu başkanları ve yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın selamlarını ilettiğini de sözlerine ekledi.
Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası finalinin 14 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de oynanacağını duyurmuştu.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas (ortada), Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan başkanları ve yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda, Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yerin yarı final müsabakaları tamamlanmadan netleşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas (ortada), Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan başkanları ve yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda, Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yerin yarı final müsabakaları tamamlanmadan netleşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.