Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tone Vays, Bitcoin fiyatında yükselişin devam edeceğini tahmin ediyor

Deneyimli kripto trader'ı Tone Vays, Bitcoin fiyatında yaklaşan rallileri tahmin etmeye devam ediyor. Trader, kripto kralının tam yükseliş modunda olduğu inancında. Vays BTC'de yükseliş eğiliminde olsa da, günlük grafiğin ufukta bir konsolidasyon dönemi olduğunu gösterdiğini de belirtti.

Yayın Tarihi: 27.06.2023 11:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tone Vays, Bitcoin fiyatında yükselişin devam edeceğini tahmin ediyor

Deneyimli kripto trader'ı Tone Vays, Bitcoin fiyatında yaklaşan rallileri tahmin etmeye devam ediyor.

Trader, kripto kralının tam yükseliş modunda olduğu inancında.

Önümüzdeki 12 saat içinde çökeceğimizden şüpheliyim, bu yüzden bir sonraki mum yeşil bir yıldız mumu olacak ve umarım bu bizi yeni bir yüksek salınıma sokacaktır.

Son yeşil yıldız mumu tüm kötü havayı silip attı. Şimdi, önceki kötü gidişatın çoğu resmi olarak alınıp satılabilir bir mum olmayan ters mumda gerçekleşecek, ancak hareketli ortalamalar yükseliş bölgesine geçiyor ve haftalık grafik artık Consensio'ya göre tam yükseliş modunda.

Consensio alım satım sistemi, bir varlığın momentumunu belirlemek ve pozisyon boyutunu belirlemek için üç farklı hareketli ortalama kullanılmaktadır.

Trader'ın grafiğine göre Bitcoin fiyatının ilk hedefi 34.000 dolar civarına doğru bir ralli. BTC'in ilk hedefinin üzerine çıkması durumunda fiyatın 55.000 dolara kadar yükselebileceği görülüyor.

Vays BTC'de yükseliş eğiliminde olsa da, günlük grafiğin ufukta bir konsolidasyon dönemi olduğunu gösterdiğini de belirtti.

Günlük grafik bir MRI (momentum tersine çevirme göstergesi) tepesinde, bu nedenle son 24 saat karınızı almak için iyi bir zamandı.

Yepyeni bir mum başlattık. Bir ila dört mumluk bir düzeltme bekliyorum, ancak bu düzeltme kesinlikle konsolidasyon olabilir ve ben konsolidasyona daha çok eğiliyorum.

Bence 30.000 doları tutacağız ancak S&P 500'e dikkat etmelisiniz... Günlük S&P 500'ün aslında %5 kadar, belki %3 kadar daha düşerek 4.275 bölgesine inecek yeri var. Yani bu haftanın çoğunda düşebilir ve bu da Bitcoin'i biraz aşağı çekebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=uYuAALa3EgY&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fdailyhodl.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE