Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TOKİ Açık Artırma ile 42 İlde Uygun Fiyatla Konut Satışına Başladı! Başvuru Detayları ve Tarihler

Türkiye'de çevre, şehircilik ve iklim değişikliği alanında çalışmalar yürüten TOKİ, düşük ve orta gelirli vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunarak sosyal konut projeleri düzenliyor. Bu kapsamda, 42 farklı ilde toplam 182 konut, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. TOKİ'nin düzenlediği açık artırmada, vatandaşlar peşinatsız ve uzun vadeli taksit seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. %25 peşinat ve 120 ay vade imkanı sunulan bu özel kampanya, ekonomik güçlükler yaşayan kesimlere ev sahibi olma şansı tanıyarak sosyal adaletin sağlanmasına katkı sağlıyor. TOKİ'nin konut projeleri, özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında da önemli bir rol oynuyor. Eski ve riskli yapıların yenilenmesiyle güvenli ve modern konutlar halkın kullanımına sunulurken, şehirlerin estetik ve altyapısal açıdan gelişimine katkı sağlıyor. TOKİ'nin düzenlediği açık artırmada, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum,

Yayın Tarihi: 26.07.2023 15:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TOKİ Açık Artırma ile 42 İlde Uygun Fiyatla Konut Satışına Başladı! Başvuru Detayları ve Tarihler

TOKİ Açık Artırma ile 42 İlde Uygun Fiyatla Konut Satışına Başladı!

Türkiye'de çevre, şehircilik ve iklim değişikliği alanında çalışmalar yürüten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), düşük ve orta gelirli vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunarak sosyal konut projeleri düzenliyor. Bu kapsamda, 42 farklı ilde toplam 182 konut, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

Uygun Fiyatlar ve Ödeme Koşullarıyla Ev Sahibi Olun!

TOKİ'nin düzenlediği açık artırmada, vatandaşlar peşinatsız ve uzun vadeli taksit seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. %25 peşinat ve 120 ay vade imkanı sunulan bu özel kampanya, ekonomik güçlükler yaşayan kesimlere ev sahibi olma şansı tanıyarak sosyal adaletin sağlanmasına katkı sağlıyor.

TOKİ Konut Projeleri ve Kentsel Dönüşüm

TOKİ'nin konut projeleri, özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında da önemli bir rol oynuyor. Eski ve riskli yapıların yenilenmesiyle güvenli ve modern konutlar halkın kullanımına sunulurken, şehirlerin estetik ve altyapısal açıdan gelişimine katkı sağlıyor.

Hangi İllerde Açık Artırma Yapılacak?

TOKİ'nin düzenlediği açık artırmada, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak şehirlerindeki konutlar açık artırmayla satışa sunulacak.

Başvurular ve Bankacılık Hizmetleri

TOKİ açık artırmaya katılmak isteyenler, Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. şubeleri aracılığıyla başvurularını yapabilecekler. Başvurular ve teminatlar, söz konusu bankaların tüm şubelerinde kabul edilecek ve açık artırma (teklif alma) gününde de başvurular alınabilecek.