Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TOGG Kiralaması İçin Talep Artıyor

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Nisan ayında başlayan teslimatlar bugün 2 bini geçti. Yıl sonunda ise bu rakamın kamu dahil 28 bine ulaşması hedefleniyor. Togg, tasarımı, teknolojik özellikleri ve yerli oluşuyla vatandaşlardan tam not aldı. Ancak, ticaret bakanlığının yayınladığı bir otomobilin sıfır fiyatı ikinci el satış fiyatını geçemez kararına uymayan Togg kullanıcılarına cezai yaptırımlar uygulandı. Öte yandan, Togg sahipleri kiralama hizmeti vererek büyük kazanç fırsatı elde ediyorlar.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 13:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TOGG Kiralaması İçin Talep Artıyor

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg piyasaya hızlı girdi

Nisan ayında başlayan teslimatlar bugün 2 bini geçti. Yıl sonunda ise bu rakamın kamu dahil 28 bine ulaşması hedefleniyor.

Togg, hem tasarımı hem teknolojik özellikleri hem de yerli ve milli oluşu ile vatandaşlardan tam not aldı

Yolda görüp fotoğraf çekenlerden tutun trafik ışıklarında önünü kesenlere kadar toplumun her kesiminden ilgi topladı.

Bu ilgi bazı fırsatçıları harekete geçirmişti

Ticaret Bakanlığı'nın yayınladığı 'bir otomobilin sıfır fiyatı ikinci el satış fiyatını geçemez' kararına uymayan birçok Togg kullanıcısına cezai yaptırımlar uygulandı.

Kiralama tarafında böyle bir şart yok

Bu da para kazanmak isteyenlere büyük kazanç fırsatı sunuyor. İstanbul, İzmir, Antalya ve Kocaeli'ndeki Togg sahipleri kiralık araç hizmeti veriyor.

Daha çok düğün, nişan, asker eğlencesi, dizi ve filmler için talep geliyor. Kiralayanlar günlük 8-10 bin lira ücret isterken 'Çok talep geliyor. Fiyatımız 10 bin lira, ancak aylık kiralamalarda biraz indirim yapıyoruz. Şimdi bir dizi için aylık anlaşma imzaladık. Günlük 7 bin liradan verdik' diyor.