Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tiyatro Ekibi Deprem Bölgesine Moral Taşıyor

Erzurum'daki tiyatro ekibi, depremden etkilenen çocuklar için moral kaynağı olmak üzere yola çıktı.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 15:54
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 15:54

Tiyatro Ekibi Deprem Bölgesine Moral Taşıyor

‘Gülümseyin Geliyoruz’ ile Moral Yolda

Erzurum'daki Yakutiye Gençlik Merkezi tiyatro ekibi, deprem bölgesindeki çocuklar için sevgi dolu bir yolculuğa çıktı. 'Gülümseyin Geliyoruz' ve 'Okula Hazırlık' projeleri doğrultusunda, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden zarar gören illerde tiyatro gösterimleri düzenleyecekler.

Altıncı Kez Deprem Bölgesindeler

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden (GSİM) yapılan açıklamaya göre, tiyatro ekibi bu kez 6. defa deprem bölgesine gidiyor. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası etkilenen çocuklar için moral kaynağı olmayı amaçlayan ekip, bölgedeki okullarda gösteriler yaparak öğrencilere neşeli anlar sunacak. Yönetmen Ferhat Raşit Kına, 16 kişilik ekibiyle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz tarafından uğurlandı. Kına, “Bu anlamlı yolculuğa çıkıyoruz. Afetten sonra ilk 5 ziyaretimizi gerçekleştirdik. Şimdi 6. buluşmamız için oldukça heyecanlıyız,” diyerek bölgedeki çocuklarla tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Erzurum'da, Yakutiye Gençlik Merkezi tiyatro ekibi, "Gülümseyin Geliyoruz" ve "Okula Hazırlık"...

Erzurum'da, Yakutiye Gençlik Merkezi tiyatro ekibi, "Gülümseyin Geliyoruz" ve "Okula Hazırlık" projeleri kapsamında "asrın felaketi"nden etkilenen illerde çocuklar için oyunlar sergilemek üzere yola çıktı.