Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Titan Denizaltısında Hayatını Kaybeden Hamish Harding Kimdir?

Denizaltı kazasında hayatını kaybeden İngiliz milyarder Hamish Harding kimdir? Hamish Harding ne iş yapıyor ve serveti ne kadar? İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 24.06.2023 12:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Titan Denizaltısında Hayatını Kaybeden Hamish Harding Kimdir?

Titan Denizaltısında Hayatını Kaybeden Hamish Harding Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde dünyayı sarsan bir gelişme yaşandı. 2021 yılından bu yanan Titanic'i görmek isteyenler için turistik geziler organize eden OceanGate şirketine ait Titan adlı denizaltı ile iletişim kesildi. Denizaltı pilotu dahil 5 kişiden alınan tek haber ise sadece denizaltının demirlerine vurulan cisimler oldu. Bölgeye gönderilen robot saatler öncesinde yaşam emarelerine rastladı. Yaşanan olumsuz gelişmenin ardından ise tüm dikkatler denizaltıdaki isimlere çevrildi. En çok merak edilenlerin başında ise İngiliz milyarder Hamish Harding'in kim olduğu geldi. Kullanıcılar Harding hakkındaki bilgileri araştırıyor. Peki Hamish Harding kimdir? Hamish Harding ne iş yapıyor serveti ne kadar? işte detaylar…

Hamish Harding Kimdir?

Hamish Harding 1962 yılında dünyaya gelmiştir İngiltere'nin Surrey bölgesinde büyüdü. Harding kariyerine bir işadamı olarak başladı ve havacılık endüstrisinde önemli bir rol oynadı. 1990'larda Rusya'nın uzay turizmi potansiyelini fark ederek uzay turizmi sektöründe faaliyet göstermek üzere bir şirket kurdu.

Hamish Harding Ne İş Yapıyor? Serveti Ne Kadar?

Hamish Harding'in servetinin tam olarak ne kadar olduğu bilinmese de Titan denizaltısında bulunan milyarderlerin serveti 7 milyar dolardan fazla.

Titanik'in Enkazına Dalış Yaparken Kaybolan Denizaltın Sahibi Hamish Harding Kimdir?

Kazanın ardından oldukça dikkat çeken bir detay gündeme geldi. Titanic enkazına giden denizaltında hayatını kaybeden Hamish Harding’in Fenerbahçe formasıyla fotoğrafı ortaya çıktı.