Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tiryakisi olanlara kötü haber! Sigaralara bir zam daha geldi!

Sigaralara bir zam daha geldi! Geçtiğimiz saatlerde sigara fiyatlarına bir zam daha geldiği açıklandı. Açıklanan zam oranları ile yeni fiyatları belli olan sigara fiyatlarını gören bağımlılar tepki gösterdi! Yüksek enflasyon ile beraber birçok sektör ve üründe zamlar gelmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 03.08.2023 14:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tiryakisi olanlara kötü haber! Sigaralara bir zam daha geldi!

Tiryakisi olanlara kötü haber! Sigaralara bir zam daha geldi!

Bu zamla fiyatlar arşa çıktı! Her geçen gün bir yeni ürüne zam gelen ekonomide geçtiğimiz saatlerde sigaraya bir zam daha geldiği açıklandı. Açıklanan zam oranları ile yeni fiyatları belli olan sigara fiyatlarını gören bağımlılar tepki gösterdi! Yüksek enflasyon ile beraber birçok sektör ve üründe zamlar gelmeye devam ediyor. Yüksek enflasyon ve dolar kurundaki hareketlilik Türkiye’de her geçen bir zamma daha sebep oluyor. Her gün başka bir şehirde ekmeğe ve daha bir gün arayla akaryakıta ciddi oranlarda zam geldiği duyurulurken şimdi yeni bir ürüne zam yapıldığı duyuruldu. Geçtiğimiz saatlerde sigara fiyatlarına bir zam daha geldiği açıklandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

Sigaraya bir zam daha!

Açıklanan son bilgiye göre sigara ürünlerine zam geldi. Geçtiğimiz temmuz ayı içerisinde zam alan sigara ürünlerine bir zam daha geldiği açıklanırken bu zamla beraber en düşük sigaranın fiyatının 41 TL olduğu en pahalı sigaranın ise 48 TL olduğu belirtildi. Tiryakilerini üzecek zam geçtiğimiz saatler içerisinde duyuruldu.

Haziran ve temmuz aylarında sigara ürünlerine arka arkaya zamlar gelmiş ve fiyatlarında artış olmuştu.

Geçtiğimiz saatler içerisinde sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlara göre sigaraya zam geldiği belirtildi. Paylaşıma göre sigara grubundaki tütüne 10 TL zam geldiği belirtiliyor. Ancak konu hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor.

Sigaraya zam geldi mi?

Geçtiğimiz haziran ve temmuz ayı içerisinde arka arkaya zam alan sigara ürünlerine bir zam daha geldiği açıklandı. Tiryakilerinin aklını başından alan bu zam haberi sosyal medya üzerinden duyurulurken konu ile ilgili resmi olarak herhangi bir açıklama yapılmadı. Şuan için aldıkları en son zam ile beraber sigara ürünlerinden en düşük fiyatlısı 41 TL en pahalısı ise 48 TL olarak satılmakta.