Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tilda Swinton ve Nicolas Cage Sinemada

Tilda Swinton ve Nicolas Cage'nin başrollerini üstlendiği 'Sonsuz Sır' ve 'Sympathy for the Devil' filmleri sinemalarda gösterime girdi. Diğer vizyondaki filmler arasında 'Kaçakçılar', 'Bulutların Üstünde', 'Küçük Allen ve Galaksi Yolcusu', 'Dehşetin Yüzü 2' ve 'Şeytanın Elçileri' yer alıyor. Ayrıca 'Kar ve Ayı' adlı psikolojik gerilim filmi de izleyicilerle buluşuyor.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 10:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tilda Swinton ve Nicolas Cage Sinemada

Sonsuz Sır ve Sympathy for the Devil

Türkiye’de sinema salonlarında bugün üçü yerli 8 film öne çıkıyor. Filmlerde, Oscarlı oyuncu Tilda Swinton’ın ikili rolde göründüğü ‘Sonsuz Sır’ ve usta aktör Nicolas Cage’nin muhteşem bir performansa imza attığı, adını İngiliz rock grubu Rolling Stones’un şarkısından alan ‘Sympathy for the Devil’ filmleri öne çıkıyor.

Sonsuz Sır

Oscarlı oyuncu Swinton’ın başrolünü üstlendiği gizemli drama filmi, boş bir otel haline gelen eski evlerine döndükleri zaman, saklı kalan sırlarla yüzleşen anne ve kızının hikâyesini konu alıyor. Hatıra ikilemesi ile bilinen yönetmen Joanna Hogg’un senaryosuna da imza attığı yarı otobiyografik filmi ‘Sonsuz Sır’, yönetmenin aslında bir devam filmi niteliğinde.

Sympathy for the Devil

Swinton beyazperdede geçmişinin hayaletiyle yüzleşirken, Cage kızıl saçları, keçi sakalı ve deri ceketiyle sempatik bir şeytanı canlandırıyor. Filmde hem Julie hem de Rosalind rolüne hayat veren Swinton geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşiyor. Yönetici yapımcılığını usta yönetmen Martin Scorsese’in üstlendiği filmin dünya prömiyeri 2022’de Venedik’te yapıldı ve ayrıca Londra ve Toronto festivallerinde de gösterildi.

Diğer Filmler

Diğer vizyondaki filmler arasında Güney Koreli yönetmen Seung-wan Ryu’nun suç aksiyon filmi ‘Kaçakçılar’, Deniz Çınar’ın komedi filmi ‘Bulutların Üstünde’, Amalie Næsby Fick’in çocuk filmi ‘Küçük Allen ve Galaksi Yolcusu’, Michael Chaves’in korku filmi ‘Dehşetin Yüzü 2’ ve Özlem Yeşilyurt’un yerli korku filmi ‘Şeytanın Elçileri’ yer alıyor. Ayrıca Selcen Ergun’un psikolojik gerilim filmi ‘Kar ve Ayı’ da vizyonda.