Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TikTok'ta Melita'nın Polis Şoku

TikTok'ta kendini Melita olarak tanıtan Toria Townsend adlı kadın, polislerin kapısına gelmesiyle büyük bir şok yaşadı. Polisler, mahalleden gelen 'ceset' ihbarı üzerine Melita'nın arabasının bagajından saç sarktığını söyledi. Ancak ortaya çıkan gerçek oldukça komikti. Melita'nın TikTok hesabından paylaştığı güvenlik kamerası görüntüleri kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 12:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TikTok'ta Melita'nın Polis Şoku

TikTok'ta Melita'nın Polis Şoku

TikTok'ta kendini Melita olarak tanıtan Toria Townsend adlı kadın, kapısına polis ekipleri gelince şaşkına döndü. Mahalleliden 'ceset' ihbarı aldığını söyleyen polisin karşısında dehşete düşen Melita'ya arabasının bagajından saç sarktığı söylendi. Melita'nın kapısına gelen polis, 'Sizinle ilgili bir telefon aldık, kuaför müsünüz?' diye sordu. Melita polisin saçmaladığını ve kuaför olmadığını söyledi. Ancak polis memuru 'Bagajınızdan saç sarkıyor' dediği zaman Melita şaşkına döndü. Polis, Melita'dan dışarı çıkmasını ve arabasını göstermesini istedi. Arabasının anahtarlarını alan Melita, bagajının arkasına baktığından upuzun bir saçın sarktığını gördü. Polisere 'Aman Tanrım bu benim peruğum!' diyen kadın kendini gülmekten alamadı.

Evinin güvenlik kamerası görüntülerini TikTok hesabından paylaşan Melita, daha sonra Insider'a açıklama yaptı. 30 yaşındaki kadın o gün kuaför randevusuna gittiğini söyleyerek şunları açıkladı: 'Birden bire uçakları ve gemileri yutmayı bıraktı... Bermuda Şeytan Üçgeni gerçeği.'

Amerika Birleşik Devletleri'nde Olay

Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen olayda Melita isimli kadın bir polis memurunun kapısına geldiği anları TikTok hesabı üzerinden paylaştı. O anlar kısa sürede dünya basınında gündem oldu. Görüntülerde kadını selamlayan polis memurunun bir ihbar üzerine bölgeye geldiği ve arabasının bagajında kadın saçı görüldüğünü söyledi. Melita polisin bu sözlerini duyunca irkildi ve korktuğunu dile getirdi. Olayı başta reddeden Melita, daha sonra 'Tavuk gibi korktum' dedi.

Gerçek Başka Çıktı

Polis o sırada kadına 'Bagajınızdan saç sarkıyor' dedi. O sırada şoke olan kadın bir anda kahkahayı bastı. Evinden anahtarlarını almaya giden kadın polise 'Bu benim peruğum' ifadelerini kullandı.

ABD basınına açıklamalarda bulunan Melita, insanların bir süredir kırmızı ışıkta beklerken kendisini süzdüğünü bildirdi ve şikayet eden kişiye teşekkür ettiğini aktardı. Günlerdir peruğunun bagajda olduğunu belirten kadın, 'Herkes neden bana bakıyor' diye düşünüyordum şimdi anladım dedi.

Video Milyonlarca Kişi Tarafından İzlendi

Melita'nın TikTok hesabı üzerinden paylaştığı video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.