Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

THY Teknik AŞ ile IndiGo Arasındaki Yeni İş Birliği

THY Teknik AŞ, Hindistan'da IndiGo ile önemli bir bakım anlaşması imzaladı.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 10:42
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 10:42

THY Teknik AŞ ile IndiGo Arasındaki Yeni İş Birliği

THY Teknik AŞ ve IndiGo Arasında Anlaşma

Küresel uçak bakım ve onarım sektöründe tanınmış bir lider olan Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Hindistan’ın en büyük hava yolu şirketi IndiGo ile önemli bir bakım sözleşmesi imzaladı. Bu anlaşma, toplamda 7 Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini kapsıyor.

Bakım Hizmetleri Tesisleri

THY Teknik AŞ, IndiGo'nun Airbus A320neo uçaklarının bakımını gerçekleştirmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tesislerini kullanacak. Anlaşma çerçevesindeki ilk uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı tesislerine ekim ayında teslim edilecek.

Mikail Akbulut'tan Açıklamalar

THY Teknik AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Akbulut, IndiGo ile olan iş birliklerini güçlendirmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Akbulut, "Uçak bakım alanında yılları aşan tecrübemiz ile IndiGo uçaklarının geri teslim bakımlarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız. IndiGo'nun operasyonel verimliliğini artırmaktan mutluluk duyuyoruz," dedi.

IndiGo ve THY İşbirliğinin Önemi

IndiGo'nun Bakım Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Wolfgang Prock-Schauer, THY Teknik AŞ ile iş birliğinin yüksek güvenilirlik ve verimlilik sağlama amacı taşıdığını vurguladı. Prock-Schauer, "Bu anlaşma, THY Teknik AŞ'nin uzmanlığına ve kabiliyetlerine olan güvenimizin bir göstergesidir. Uçaklarımızın uluslararası standartlarda bakım görmesi sağlanacak," ifadesinde bulundu.

Hizmet Kapasitesi

THY Teknik AŞ, yerel ve uluslararası müşterilerine beş farklı lokasyonda bakım-onarım, mühendislik, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunarak uzun yıllar güvenilir bir ortak olma konumunu sürdürmektedir.

Küresel uçak bakım ve onarım sektörünün liderlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ...

Küresel uçak bakım ve onarım sektörünün liderlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Hindistan'ın en büyük hava yolu şirketi IndiGo ile 7 Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini kapsayan bir anlaşma imzaladı.