Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Threads, Premium Özelliği Ücretsiz Sunarak Rekabeti Kızıştırıyor

Sosyal medya devi Premium özelliği ücretsiz sundu Threads önemli bir adım atarak X’in ücretli sunduğu özelliği kullanıcılarına ücretsiz açtı. Kısa bir süre önce tanıtılan, X (Twitter) alternatifi olması sebebiyle büyük bir ilgiyle karşılanan Threads, rakibiyle arasındaki zorlu rekabet ortamındaki gücünü arttırmaya çalışıyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 17:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Threads, Premium Özelliği Ücretsiz Sunarak Rekabeti Kızıştırıyor

Sosyal medya devi Premium özelliği ücretsiz sundu

Threads önemli bir adım atarak X’in ücretli sunduğu özelliği kullanıcılarına ücretsiz açtı. Kısa bir süre önce tanıtılan, X (Twitter) alternatifi olması sebebiyle büyük bir ilgiyle karşılanan Threads, rakibiyle arasındaki zorlu rekabet ortamındaki gücünü arttırmaya çalışıyor.

Platformun çatı şirketi olan Meta, yayımlamış olduğu yeni bir güncellemeyle birlikte X’te ücretli olarak sağlanan özelliği ücretsiz olarak kullanıcı deneyimine sundu.

Threads uygulamayı kullanıma sunduktan sonra büyük ilgi çekmiş daha sonrasında kullanıcılarını platform içerisinde tutmayı başaramamıştı.

Olumsuz bir seyir izleyen bu gidişatı masaya yatıran şirket, rekabeti kızıştıracak nitelikte adımlar atmaya başladı.

Son olarak yayımlanan güncellemeyle birlikte Threads kullanıcıları, X’in Blue (Premium) abonelerine sunmakta olduğu paylaşım düzenleme yetkinliğini uygulama içerisinde ücretsiz olarak kullanabilme imkanı sundu.

Söz konusu eklemeyle birlikte kullanıcı deneyimine sunulan bir diğer özellik sayesinde kullanıcılar, yaptıkları paylaşımlarda sesli notlar ekleyebilecekler.

Aşamalı olarak tüm kullanıcıların deneyimine sunulması beklenen özellik, şu an için yalnızca kısıtlı bir kullanıcı grubunun erişimine açıldı.

Küçük gibi görünen fakat görüntüsünün aksine son derece etkili olan bu adımlar, şirketin hedeflediği üzere rekabette avantaj kazanılmasını sağlıyor.