Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

The Walking Dead: Destinies Oyunu Hakkında

Sevilen zombi dizisi The Walking Dead'den uyarlanan yeni oyun The Walking Dead: Destinies, dizinin ilk sezonu ve dördüncü sezonu arasında gerçekleşen olaylara odaklanacak. Oyun, Rick Grimes karakteriyle başlayacak ve çeşitli mekanlarda maceralarını sürdürecek. Oyunseverler, ön sipariş fiyatının yüksek olduğunu eleştirdi.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 15:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

The Walking Dead: Destinies Oyunu Hakkında

Sevilen zombi dizisi The Walking Dead'den uyarlanan oyun, aynı karakterleri içeriyor

The Walking Dead dizisi, aslen çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Şimdiye kadar çok sevilen seriye yeni bir oyun olan The Walking Dead: Destinies ekleniyor. Bu yeni oyunda, dizinin ilk sezonu ve dördüncü sezonu arasında gerçekleşen olaylara odaklanılacak. Oyunda, oyuncular Rick Grimes karakteriyle başlayacak ve çiftlik, hapishane ve dizide ikonik olan diğer mekanlara giderek maceralarını sürdürecekler. Oyun ayrıca, diziden tanıdığımız Shane, Michonne, Carol ve Daryl gibi karakterleri de içerecek.

Yüksek ön sipariş fiyatı eleştirildi

GameMill Entertainment ve AMC'nin ortaklaşa çalışmasıyla ortaya çıkan bu yeni oyun, PC için Steam, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch platformlarına gelecek. Ancak oyuncular, oyunun ön sipariş fiyatının 1.332,65 TL olmasına tepki gösterdiler. Sosyal medyada yapılan eleştirilerde, bu fiyatın oldukça yüksek olduğu ve beklentiyi karşılamadığı belirtildi.