Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Yeniden Seçildi, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Transfer Açıklaması Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçilirken, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de transfer yapacaklarını duyurdu.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 23:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Yeniden Seçildi, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Transfer Açıklaması Yaptı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Yeniden Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara’da yapıldı. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 4 yıllığına yeniden başkan seçildi.

Ankara’daki genel kurula katılan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genel kurulda alınan yabancı delegelerin genel kurullarda oy kullanmasına izin verilmesi kararının ülke futbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirten Özgökçen, Futbol kulüplerinin uluslararası alanda satışlarının yapılması ve değer kazanması önemli. Bu noktada önemli bir adım olarak görüyoruz. Ekonomik noktada da ciddi sıkıntılarımız var. İnşallah yeni yönetim yeni yapılan çalışmalarla bunun üstesinden gelir ifadelerini kullandı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Transfer Açıklaması Yaptı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in raporu doğrultusunda kadroya 5 takviye yapacaklarını ve bu noktada çalışmaların sürdüğünü söyledi Ankara'da yapılan TFF Genel Kurulunda konuşan Başkan Özgökçen, "2 yıldır görevdeyiz. Bu noktada ölçüp biçiyoruz transfer yaparken de. Özellikle 2021-2022 sezonunu 3.bitirdikten sonra büyük bir beklenti oldu. Ama bu senede bizim hep söylediğimiz Konyaspor ilk 4-5 sene ilk 10 içinde yer alacak bir takım olacak demiştik. Geçen sezonu 8. sırada bitirdik. Transfer sezonu yeni başladı. Çeşitli mevkilerde hocamızla istişare ederek verilen rapor doğrultusunda bazı bölgelere transferler yapılacak. İsim vermekten kaçınıyoruz. İnşallah eksik bölgeleri de kısa sürede dolduracağız. Hocanın raporuna göre 5 transfer yapacağız" dedi.