Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Türk Futbolunda Birlik Mesajı Verdi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, büyük kulüp başkanlarıyla buluşarak Türk futbolunun marka değerine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 13:36
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 13:36

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Türk Futbolunda Birlik Mesajı Verdi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Birlik Çağrısı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerinin artırılması amacıyla ülkenin önde gelen futbol kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı, TFF'nin Riva'daki tesislerinde gerçekleştirilirken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da katılım sağladı.

Beraberlik ve İş Birliği Vurgusu

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerini yükseltme noktasında birlik olunması gerektiğini ifade etti. Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunun marka değerini yükseltmek hepimizin sorumluluğudur. Bu noktada, Anadolu kulüplerimizi de bu sürece dahil edeceğiz." şeklinde konuştu.

Türk Futbolu İçin İstişare

Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun karşılaştığı sorunları çözmeyi hedeflediklerini belirterek, "Sorunları birlikte tartışarak aşabileceğimize inanıyoruz. Bir kardeşlik iklimi oluşturmak hepimizin görevi. Geçirdiğimiz toplantıyı sürekli hale getireceğiz," dedi.

Gelecek Toplantılar ve İş Birliği

Bir sonraki toplantının Beşiktaş'ın ev sahipliğinde olacağını ve Anadolu'da farklı buluşmalar gerçekleştireceklerini belirten Hacıosmanoğlu, sahada rakip olmalarına rağmen sonrasında ortak bir hedef için bir araya geleceklerini ifade etti. "Türk futbolunun ve toplumunun her kademesinde bu kardeşlik iklimini yaymak bizim görevimizdir. Başaracağımıza inanıyoruz," diye ekledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu (ortada), 4 büyük kulübün...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu (ortada), 4 büyük kulübün başkanıyla bir araya geldi. Hacıosmanoğlu, TFF'nin Riva'daki tesislerinde Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç (sağda), Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat (sağ 2), Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sol 2) ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'la (solda) yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.