Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile Paris'te Görüştü

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile Paris'te futbol iş birliği için önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 16:32
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 16:32

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile Paris'te Görüştü

TFF ve FIFA'dan Güçlü İşbirliği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme Detayları

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, FIFA'nın Paris'teki merkezinde yapılan toplantıda TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ceyhun Kazancı ve Lale Cander ile FIFA Genel Sekreteri Mattias Grafström ve Avrupa Üye Federasyonları Direktörü Elkhan Mammadov da yer aldı.

Infantino'nun Mesajı

Görüşme sırasında, Infantino, Hacıosmanoğlu'nu TFF Başkanlığı'na seçilmesi nedeniyle tebrik ederek başarılar diledi. Infantino, Türkiye'nin bölgedeki stratejik önemine dikkat çekerek, ülkenin futboluna liderlik potansiyelini harekete geçirmek için FIFA ve TFF iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Hacıosmanoğlu'nun Öncelikleri

Hacıosmanoğlu, görüşme sırasında, TFF ile FIFA arasındaki ilişkileri güçlendirmek için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. Ülke futbolunu geliştirmek ve dünya futboluna katkıda bulunmak amacıyla futbolun tüm paydaşları ile güven ortamı sağlayarak iş birliği yapacaklarını belirtti.

Özel Hediye

Görüşmenin sonunda Hacıosmanoğlu, Infantino'ya sırtında isminin yazılı olduğu 10 numaralı A Milli Takım forması hediye etti.

Ayrıca, TFF, Infantino tarafından Hacıosmanoğlu'na Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için davet mektubu gönderildiğini duyurdu.