Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Terra Luna Classic ve Hexxagon İşbirliği Açıklandı

Terra Luna Classic çekirdek geliştiricisi Joint L1 Task Force, Hexxagon ile işbirliği yapacaklarını duyurdu. İşbirliği, topluluğun güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 01:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Terra Luna Classic ve Hexxagon İşbirliği Açıklandı

Terra Luna Classic çekirdek geliştiricisi Joint L1 Task Force, bugün yaptığı açıklamada, bir doğrulayıcı ve geliştiricilerden oluşan bir ekip olan Hexxagon ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Hexxagon'un, topluluğun güvenmediği geliştirici grubu Terra Rebels ile bağlantıları olması nedeniyle topluluk bu işbirliği hakkında karışık tepkiler verdi.

Vinh Nguyen, ortaklığın topluma ait Station, Finder ve web cüzdan uzantısı için güvenliği artırmayı amaçladığını açıkladı.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere topluluğa ait bir cüzdan oluşturmak için 11645 sayılı Teklif kabul edildi ve L1TF, topluluk havuzundan aldığı fonlarla cüzdanı oluşturmakla görevlendirildi.

GitHub belgesine göre, her iki ekip de Joint L1 Task Force'a ait aynı hesapta faaliyet gösterecek. Ortaklık, Terra Classic Task Force olarak adlandırılacak ve Profesör Edward Kim 'terraclassic.community' alan adının yetkisine sahip olacak.

Hexxagon, Station, Finder ve wallet web uzantısının yanı sıra ilgili bağımlı paketleri de geliştirecektir. Ayrıca Hexxagon üyeleri bakım ve altyapıdan sorumlu olacaktır. L1TF, Station, Finder ve web uzantısına yönelik tüm çekme taleplerine yardımcı olacak, değerlendirmeler yapacak, inceleyecek ve kontrol edecektir.

Buna ek olarak çoklu imzalı bir cüzdan, her ekipten en az 2 üyenin imzasını gerektiren fonları güvence altına alacaktır. Teklifler yalnızca L1TF yöneticisi tarafından sunulacaktır.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.