Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Terra Classic'in 'Altı Samuray' Ekibi Yeni Bir Öneriyle Gündemde

Terra Classic yönetimi 'likit stake türevlerine' ilişkin bir öneriyi tartıştıktan sonra 'Altı Samuray' olarak bilinen altı mühendisten oluşan bir ekibin önerisini paylaştı. Ekibin üçüncü çeyrek harcama teklifi, Columbus-5'ten Columbus-6'ya geçişi ve Cosmos SDK'ya güncellenmeyi içeren bir yol haritası sunuyor. LUNC fiyatında direnç çizgisini kırmak için hazırlık yapılabileceği veriler arasında yer alıyor.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 23:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Terra Classic'in 'Altı Samuray' Ekibi Yeni Bir Öneriyle Gündemde

Terra Classic'in 'Altı Samuray' Ekibi Yeni Bir Öneriyle Gündemde

Terra Classic yönetimi, 'likit stake türevlerine' ilişkin bir öneriyi tartıştıktan sonra 'Altı Samuray' olarak bilinen altı mühendisten oluşan bir ekibin önerisini paylaştı. Ekip, üçüncü çeyrek harcama teklifini hali hazırda paylaşmış durumda ve ekosistemin canlanması için ellerinden geleni yapacaklarını taahhüt ediyor.

LUNC fiyatında direnç çizgisini kırmak için hazırlık yapılabileceği veriler arasında yer alıyor. 'Altı Samuray' ekibinin önerisi, Columbus-5'ten Columbus-6'ya geçişi ve Cosmos SDK'ya güncellenmeyi içeren bir yol haritası sunuyor. Ayrıca, Keplr's Web Interface ve Mintscan'da Terra Classic listesini takip etme planı da var. Ekibin sözleri ise şöyle: 'Ekosistemin gerçek anlamda canlanmasını sağlamak için zor işleri yapmaya hazırız. Ayrıca LUNC'u geliştirme yetkisi kazanan diğer ekiplerle de koordinasyon ve işbirliği içinde olacağız.'

LUNC topluluğu ise teklife olumlu tepki vererek evet oyu verme yönünde görüş belirtti.