Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Terör Örgütü PKK ve Siyasi Ayağı HDP'nin Bölücülük Hayalleri

Bu makale, Türkiye'deki seçimlerde HDPKK'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na olan desteğinin, Başkan Erdoğan'ın seçimi kazanmasıyla sonuçlandığını aktarmaktadır. Ayrıca, PKK'nın tepe kadrosuna yönelik operasyonların devam ettiği ve PKK elebaşı Mazlum Abdi Şahin'in bölücülük hayallerini ve terörist yandaşlarına yaptığı çağrıları içerir.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 02:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Terör Örgütü PKK ve Siyasi Ayağı HDP'nin Bölücülük Hayalleri

Seçimlerde 8'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek veren HDPKK'nın hayalleri, Başkan Erdoğan'ın seçimi adeta hezimet yaratarak kazanmasıyla suya düştü.

Türkiye, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına devam ederken her gün TSK ve MİT iş birliği ile PKK'nın tepe kadrosuna çizik atılıyor. Operasyonlar sürerkekn PKK elebaşları da sığındıkları mağaralarda bölücülük rüyaları görmeye devam ediyor. Lozan Antlaşmasının 100. yılı için Haseke'de düzelenen Lozan konulu bir toplantıya mesaj gönderdi.

Mazlum Abdi Şahin'den Bölücülük Rüyası: Haritadaki Yerimizi Alma İmkanına Sahibiz

Lozan Antlaşmasıyla kürtlerin inkar edildiğini savunan PKK elebaşı Mazlum Abdi Şahin sözde devlet hayalini dillendirdi. Teröristbaşı, Kürtlerin günümüzde Ortadoğu'da varlıklarını kabul ettirme ve haritadaki yerlerini alma imkanlarına sahip olduklarını iddia etti. Türkiye üzerinden bölücükük hayali kuran Mazlum Kobani, Kürtlerin sözde Kürdistan'ın dört parçası olan 'Bakur, Başur, Rojhilat ve Rojava'da gasp edilen haklarını elde etme mücadelesini yürüttüklerini iddia etti.

Terör Yandaşlarına Çağrı Yaptı!

Teröristbaşı,Türkiye'nin illerini de kapsayan bölücü plan için terör yandaşlarına çağrı yaptı. PKK elebaşı Kobani şu bölücü ifadeleri kullandı: 'Kazanımları koruma yöntemlerini geliştirmeliyiz. Bakur, Başur, Rojava ve Rojlihat'ta önemli kazanımlar var, bunların korunması gerekiyor. Direniş ve mücadelemizi yükseltelim; güçlerimizi ve hitabımızı bir yapalım; herhangi bir ön şart koşmadan erken davranarak süreci değerlendirelim.'