Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Televizyon Reyting Sonuçları: 16 Ekim 2023

Televizyon dünyasının nabzı, her hafta açıklanan reyting sonuçları ile atıyor. Reyting sonuçları, hangi dizilerin veya programların izleyiciler tarafından daha çok tercih edildiğini gösterirken, televizyon sektörünün rekabetçi doğasını da ortaya koyuyor. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da reyting sonuçları, televizyon yapımcıları, yönetmenler, oyuncular ve reklam verenler için büyük önem taşıdı. Kimi diziler beklenenin üzerinde reytingler elde ederken, bazıları ise izleyicilerin beklentilerini karşılamakta zorlandı.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 22:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Televizyon Reyting Sonuçları: 16 Ekim 2023

Televizyon dünyasının nabzı, her hafta açıklanan reyting sonuçları ile atıyor.

Reyting sonuçları, hangi dizilerin veya programların izleyiciler tarafından daha çok tercih edildiğini gösterirken, televizyon sektörünün rekabetçi doğasını da ortaya koyuyor. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da reyting sonuçları, televizyon yapımcıları, yönetmenler, oyuncular ve reklam verenler için büyük önem taşıdı. Kimi diziler beklenenin üzerinde reytingler elde ederken, bazıları ise izleyicilerin beklentilerini karşılamakta zorlandı.

REYTİNG SONUÇLARI 16 EKİM AÇIKLANDI MI?

16 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Safir, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada ise Ömer yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Ömer, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Ömer özet bölümü yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise ilk sırada Ömer, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

9 Ekim Pazartesi günü reyting sonuçlarına göre;

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Ömer, ikinci sırada Safir, üçüncü sırada ise Esra Erol'da yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Ömer, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Ömer, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.