Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tecrübeli Analist Capo, Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) İçin Düşüş Bekliyor

Kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen tecrübeli analist Capo, Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) için düşüş bekliyor. BNB'nin en çok açığa satış yaptığı altcoin olduğunu ifade eden analist, BNB'nin yukarı yönlü bir kanaldan çıkıp düşüş eğilimine girdiğini iddia etti. Analist BNB için ilk hedefin 125 dolar olduğunu belirtirken, Solana için ise 30 dolarlık destek seviyesinin önemli olduğunu ve bu seviyenin tutulamaması durumunda 25 dolara düşebileceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 23.07.2023 01:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tecrübeli Analist Capo, Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) İçin Düşüş Bekliyor

Tecrübeli Analist Capo, Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) İçin Düşüş Bekliyor

Kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen tecrübeli analist Capo, yakın zamanda Telegram üzerinden en büyük açık (short) pozisyonunun Binance Coin'de (BNB) olduğunu söyledi. Bu noktada en çok düşmesini beklediği altcoinin BNB olduğunu belirten analist, BNB'nin en çok açığa satış yaptığı altcoin olduğunu ifade etti.

“Hem uzun hem de kısa vadede BNB'de düşüş eğilimi var. Bu noktada BNB için kötü haberlerin yakında gelmesini bekliyorum ve bunun olması an meselesi. BNB, en çok açığa satış yaptığım altcoin.”

BNB analizinde Elliot Wave teorisini kullanan Capo, BNB'nin yukarı yönlü bir kanaldan çıkıp düşüş eğilimine girdiğini iddia etti. BNB'de büyük bir düşüş bekleyen analist BNB için ilk hedefin 125 dolar olduğunu belirtti. Bu BNB'nin mevcut 243 dolarlık seviyesinden yaklaşık %48'lik bir düşüş anlamına geliyor.

Analist BNB dışında Ethereum (ETH) rakibi olarak bilinen Solana (SOL) için de düşüş beklediğini söyledi. Analiste göre, SOL 30 dolarlık destek seviyesini tutamazsa 25 dolara düşebilir. SOL yazım esnasında 25,21 dolardan işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.