Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TEB'den Temmuz'a Özel Nakit Desteği: 3 Ay Ertelemeli 50 Bin TL Kredi!

TEB, Temmuz'a özel olarak 3 ay ertelemeli ve yüzde 1,99 faiz oranıyla 50 bin TL kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında TEB müşterileri CEPTETEB uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabilirken, TEB müşterisi olmayanlar da düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilecek. Ancak kredi notu düşük olan veya sicili bozuk olan vatandaşlar için faiz oranları değişebilir. Kredi kullanımı için CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilir.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 22:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TEB'den Temmuz'a Özel Nakit Desteği: 3 Ay Ertelemeli 50 Bin TL Kredi!

TEB'den Temmuz'a özel nakit desteği duyuruldu!

TEB tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında yüzde 1,99 faiz oranları üzerinden 50 bin TL kredi anında hesabınıza aktarılıyor. Kampanyanın detayları açıklandı.

TEB'den vatandaşların yüzlerini gülümseten yeni kampanya fırsatı duyuruldu. Yeni ihtiyaç kredisi birçok vatandaşın ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak. TEB (Türk Ekonomi Bankası) müşterilerine sağladığı CEPTETEB uygulamasının imkanları sayesinde hızlı ve kolay biçimde vatandaşların ihtiyaç kredilerini hesaplara aktarabiliyor.

En Düşük Faiz Oranlarıyla Verilecek

Yüzde 1,99 oranında faiz ile kredi sağlayacak olan banka ayrıca 3 ay erteleme fırsatını müşterilerine sunuyor. Böylece vatandaşların geri ödemede mağduriyet yaşamadan düşük taksitler ile ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

TEB tarafından duyurulana göre 50 bin TL ve altı olan kredide taksitler 36 ay olarak verilecek. Ayrıca banka, TEB müşterisi olmayanlar vatandaşları da düşünerek onlara da sağladığı hoş geldin kapsamında çok daha düşük ve sizlere özel faizlerle kredi kullanımı sağlıyor. Fakat kredi kullanımı için kişilerin kredi notları da oldukça etkili bir etmen olmaktadır. Belirtilen faiz oranlarından yararlanabilmek için kredi notunuzun belirli bir seviyede olması gerekmekte. Kredi notu düşük olan ya da sicili bozuk olan vatandaşlar için faiz oranları değişebilir. Kredi kullanımlarında daha yüksek faiz oranları bu müşteriler için gösterilebilmektedir.

Kredi için CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak anında başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri değilseniz müşteri olmak istiyorum kısmından görüntülü görüşme sağlayarak kısa süre içerisinde bankanın müşterisi olabilirsiniz.

Kredi Özellikleri Açıklandı

- 3 – 36 ay arası vadelerde kullanılabilir.

- 3 ay erteleme özelliğine sahiptir.

- Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterebilir.

- TEB Müşterisi iseniz; CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr'den kolayca başvurabilir, onaylandığı anda hemen kullanabilirsiniz.

TEB Müşterisi değilseniz; teb.com.tr’den kolayca başvurabilirsiniz.

- Başvurunuz onaylandığı takdirde; size en yakın TEB Şubesi’ni ziyaret ederek (https://www.teb.com.tr/en-yakin-teb-sube-atm/) evraklarınızı imzaladıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

- TEB piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapabilir.

- TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir.

- Findeks notunuza göre değişen faiz oranlarında kullanılabilir.