Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TEB ve İş Bankası Konut Kredisi Kampanyaları

TEB ve İş Bankası konut kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgiler. TEB 500 bin TL konut kredisi için 120 ay vade sunarken, İş Bankası 600 bin TL konut kredisi için 120 ay vade imkanı sağlamaktadır.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 01:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TEB ve İş Bankası Konut Kredisi Kampanyaları

Ev alacaklar kaçırmasın! TEB 120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisi veriyor

TEB ev satın alacaklara kolaylık sundu. 500 bin TL konut kredisi imkanının detaylarını paylaştı. TEB internet sitesi üzerinden konut kredisini duyurdu. Buna göre banka 500 bin TL konut kredisi için 120 ay vade sunmaktadır. Peki TEB tarafından sunulan konut kredisinin faiz oranı nedir? Detaylar bankanın internet sitesi üzerinden duyurdu.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlardan konut fiyatları da etkilendi. Yaşanan deprem felaketinin ardından konut fiyatları daha da arttı.

TEB 500 BİN TL KONUT KREDİSİ VERİYOR

TEB internet sitesi üzerinden konut kredisi kampanyasının tüm detaylarını duyurdu. Buna göre 500 bin TL konut kredisi için 120 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrı aylık faiz oranı ise yüzde 3,75 olarak belirlenmiştir.

TEB tarafından sunulan 500 bin TL'lik kredi için 120 ay vade kullanıldığında toplam ödenecek tutar ise 2 milyon 277 bin 468 TL olarak hesaplanmıştır.

600 Bin TL konut kredisi kampanyası! İş Bankası'ndan taksit tablosu açıklaması!

İş Bankası müşterileri yeni başlatılan 600 Bin TL konut kredisi kampanyası ile ev satın alırken nakit desteği alabiliyorlar. İş Bankası 600 Bin TL konut kredisini kaç TL taksitle veriyor? Türkiye’de konut sahibi olmak isteyenlere son günlerde bazı fiyat avantajları doğmaya başladı. Konut satış ilanları incelendiğinde bazı ev sahiplerinin satmakta zorlanmaya başladıkları konutların fiyatlarında bir miktar indirim yapmaya başladıkları görülüyor. Konut fiyatlarında nakit sıkışıklığı nedeniyle az az da olsa başlayan bu indirim fırsatlarını bulanlar ise hemen ev sahibi olmak için harekete geçmek istiyorlar.

EV SATIN ALIRKEN İŞ BANKASI DESTEĞİ!

Konut satın almak son dönemlerde oldukça büyük bir önem kazandı. Hiç evi olmayanlar konut satın alarak yüksek kiralardan kurtulabiliyorlar. Kira sorunu olmayanlar ise yatırım amacıyla konut satın almayı tercih ediyorlar. Bu yolla yapılan yatırımların sağladığı kazancın başka herhangi bir yatırım aracı ile elde edilmesinin mümkün olmadığı geçmiş yılların kazanç tabloları ile ortaya çıkmıştı. İş Bankası ne gerekçe ile olursa olsun müşterileri ev satın almak istediklerinde yanlarında olmayı sürdürüyor.

İş Bankası’nın son olarak açıklamış olduğu 600 Bin TL konut kredisi kampanyasının koşullarına dair bazı bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Öncelikle müşteriler bu kredileri 120 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Böylece kredi taksitleri biraz daha ödenebilir seviyeye çekilmiş olabiliyor. 10 yıl boyunca taksite bağlanan müşteriler kazançlı bir yatırım yapmış olabiliyorlar.

600 Bin TL ile konut satın almanın imkanı kalmadı. İş Bankası da müşterilerin satın alacakları konutun fiyatının tamamını konut kredisi ile vermeyi önermiyor. Belirli bir birikimi olan müşteriler bu krediyi çekip birikimlerinin üzerine ekleyerek konut satın alabiliyorlar. Bu şekilde finansman sorunu kolayca çözülebiliyor.

600 BİN TL KONUT KREDİSİ TAKSİT MALİYETİ!

İş Bankası müşterileri konut kredisi çekmeleri halinde kredi hesaplamaları aylık yüzde 2,85 oranında faiz ile yapılıyor. 120 ay vadeli 600 Bin TL konut kredisi çekilmesi durumunda aylık taksit 17.707 TL oluyor. Bu kredi için toplam kredi maliyetinin ise 2 Milyon 124 Bin 916 TL olduğu bildirildi.