Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

T.C Son Rakamına Göre 33 Bin TL Yatacak! Son Dakika Nakit Destek Kampanyası Detayları Açıklandı

T.C kimlik numarası son hanesi baz alınarak 33.000 ödeme yapılacak. Nakit destek kampanyasının detayları açıklandı. Başvuran hemen alıyor. Kimlik numarasının son hanesine göre 33 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabileceksiniz. Kredi notunuz 1200 ve üzerindeyse cep telefonunuzda bir SMS göndererek ihtiyaç kredisi desteği alabilirsiniz. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan nakde ihtiyaç duyan vatandaşlara 33 bin TL para verilecek. 3 aylık ödeme erteleme seçeneği de bulunuyor. Kredi başvuru politikalarını karşılayan müşterilere belirtilen miktarda kredi desteği veriliyor. Yapı Kredi ve Garanti Bankası'ndan ortaklaşa açıklama yapıldı. 5 dakika gibi kısa bir süre içinde 33 bin TL ödeme üstelik 36 ay vade imkanı ile sağlanıyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenler Yapı Kredi Bankası'ndan ve Garanti Bankası'ndan SMS yöntemiyle bu ödemeyi alabiliyorlar. Kamu özel bankalardan son zamanlarda ekonomik koşulları ağırlaşan vatandaşa destek oluşturmak amacıyla kredi paketleri oluştur

Yayın Tarihi: 10.10.2023 19:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

T.C Son Rakamına Göre 33 Bin TL Yatacak! Son Dakika Nakit Destek Kampanyası Detayları Açıklandı

T.C Son Rakamına Göre 33 Bin TL Yatacak! Son Dakika Nakit Destek Kampanyası Detayları Açıklandı

T.C kimlik numarası son hanesi baz alınarak 33.000 ödeme yatacak. Son dakika nakit ödeme kampanyasının detayları belli oldu. Başvuran hemen alıyor. İşte koşullar… Kimlik numaranızın son numarası kontrol edilerek ödeme yapılmasına karar verildi. 33 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabileceksiniz. 33 bin TL nakit desteği almak istiyorsanız banka şubesine gelmenize gerek yok. Kredi notunuz 1200 ve üzerindeyse cep telefonunuzda yalnızca bir SMS göndererek ihtiyaç kredisi desteği alabilirsiniz. Kredi miktarı 33 bin TL'ye kadar yükseliyor.Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan nakde ihtiyaç duyan vatandaşlara 33 bin TL para verilecek. 3 aylık ödeme erteleme seçeneği de bulunuyor. Kredi başvuru politikalarını karşılayan müşterilerine belirtilen miktarda kredi desteği veriliyor.

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'ndan ortaklaşa açıklama yapıldı. 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde 33 bin TL ödeme üstelik 36 ay vade imkanı ile sağlanıyor. 3 ay taksit erteleme imkanı bulunan bu kredi için başvuru onayı 5 dakikada tamamlanıyor. Başvurunuzu gerçekleştirerek anlık olarak bu ödemeyi hesabınıza aktarabilirsiniz.Kredi başvurusu yapmak isteyenler Yapı Kredi Bankası'ndan ve Garanti Bankası'ndan SMS yöntemiyle bu ödemeyi alabiliyorlar. T.C kimlik numaranızı aylık gelirinizi yazarak 44 11 numarasına mesaj attığınızda kredi başvuru işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. 44 11 numarasını attığınız mesaj sonrasında onaylanan krediniz 5 dakika içinde 3 ay erteleme imkanı ve düşük faiz oranıyla hesabınıza tanımlanacak.

Kamu özel bankalardan son zamanlarda ekonomik koşulları ağırlaşan vatandaşa destek oluşturmak amacıyla kredi paketleri oluşturuluyor. Bu kredi paketlerinden yararlanmak isteyenlerin oturdukları yerden kredi başvurularını gerçekleştirip nakit problemlerini çözebiliyorlar.