Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Taylor Swift'in Konser Filmi, 'The Exorcist: Believer' Filminin Vizyon Tarihini Değiştirdi

David Gordon Green tarafından yönetilen 'The Exorcist: Believer' filminin vizyon tarihi, Taylor Swift'in Eras Tour konser filmini aynı gün yayınlayacağını duyurmasının ardından değiştirildi. Taylor Swift: The Eras Tour konser filmi duyurulmasından yalnızca birkaç saat sonra 10 milyon doların üstünde ön satış hasılatı elde etti. Filmin ön satış rakamları halihazırda Marvel film seviyelerinde ve ilk ön satış gününde 20 milyon dolar kazanan 'Star Wars: The Force Awakens' rekoruna doğru ilerliyor. ABD genelindeki pek çok sinema salonunun biletleri tükendi ve AMC ile diğer sinema salonu zinciri web sitelerinin bugün yoğun talep nedeniyle kesintiler yaşadığı belirtildi. ABD'li şarkıcı Taylor Swift dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesine sahip. 17 Ağustos'ta sona erip tam 5 ay süren konserlere Gigi Hadid, Miles Teller, Drew Barrymore, Reese Witherspoon, Paul Rudd, Taylor Lautner gibi ünlü isimler katıldı. Biletler büyükler için 19.89 dolardan, çocuklar için ise 13.13 dolardan satışta olac

Yayın Tarihi: 01.09.2023 13:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Taylor Swift'in Konser Filmi, 'The Exorcist: Believer' Filminin Vizyon Tarihini Değiştirdi

Taylor Swift'in Konser Filmi, 'The Exorcist: Believer' Filminin Vizyon Tarihini Değiştirdi

David Gordon Green tarafından yönetilen 'The Exorcist: Believer' filminin çıkış tarihi, Taylor Swift'in Eras Tour konser filmini aynı gün yayınlayacağını duyurmasının ardından değiştirildi. Filmin 13 Ekim Cuma günü vizyona girmesi planlanıyordu ancak Swift'in konser filmini aynı gün yayınlayacağını duyurmasıyla birlikte film ABD'de bir hafta erkene 6 Ekim'ye çekildi.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, yapımcı Jason Blum, Twitter'da yaptığı paylaşımla vizyon tarihi değişikliğinin Taylor Swift filmi nedeniyle olduğunu 'Bakın bana ne yaptırdınız. Taylor kazandı' ifadeleriyle doğruladı.

Taylor Swift: The Eras Tour Konser Filmi

Taylor Swift: The Eras Tour konser filmi duyurulmasından yalnızca birkaç saat sonra 10 milyon doların üstünde ön satış hasılatı elde etti. Filmin ön satış rakamları halihazırda Marvel film seviyelerinde ve ilk ön satış gününde 20 milyon dolar kazanan 'Star Wars: The Force Awakens' rekoruna doğru ilerliyor. ABD genelindeki pek çok sinema salonunun biletleri tükendi ve AMC ile diğer sinema salonu zinciri web sitelerinin bugün yoğun talep nedeniyle kesintiler yaşadığı belirtildi.

Taylor Swift'in Konser Çılgınlığı

ABD'li şarkıcı Taylor Swift dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Öyle ki son zamanlarda kırmadığı rekor, alt üst etmediği müzik listesi kalmadı. Bir de üstüne pek çok ülkeyi ziyaret ettiği 'Eras Tour' düzenleyince, Taylor çılgınlığı aldı başını gitti. Konsere gidemeyenler için ise teselli filmi geliyor. Hem de ayrıntılarla dolup taşıyor!

Taylor Swift'in Dünya Turu

17 Ağustos'ta sona erip tam 5 ay süren konserlere Gigi Hadid, Miles Teller, Drew Barrymore, Reese Witherspoon, Paul Rudd, Taylor Lautner gibi ünlü isimler katılmıştı. Haliyle ünlü ismin neredeyse bütün konserlerinde biletler satışa çıkar çıkmaz tükenmişti.

Taylor Swift'in Konser Filmi

'Eras Tour şimdiye kadar hayatımın en anlamlı, heyecan verici deneyimi oldu. Çok yakında beyaz perdede olacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum!'13 Ekim'den itibaren izleyenlerle buluşacak olan filmde, hayranlar turun en özel anlarına eşlik edebilecek.

Fakat filmin ilk etapta yalnızca Kuzey Amerika'da gösterimde olacağını hatırlatmakta fayda var.

Bilet Fiyatları

Ünlü şarkıcı detaylara verdiği önemi bu sefer de bilet fiyatlarında gösterdi. Biletler büyükler için 19.89 dolardan, çocuklar için ise 13.13 dolardan satışta olacak.

Barbie furyası bitti derken şimdi de Taylor Swift furyası mı başlıyor dersiniz? Heyecanla bekleyen tarafta mısınız, yoksa 'ne bu çılgınlık' diyen tarafta mı? Haydi yorumlara!