Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Taylandlı Adam Eşini Başından Vurdu: Skandal Olayın Detayları

Taylandlı Chonkawee Deechan isimli bir ikinci el dükkanı işleten kişi, eşini başından vurdu. Olayın detayları ve yaşanan skandal açıklandı.

Yayın Tarihi: 20.07.2023 11:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Taylandlı Adam Eşini Başından Vurdu: Skandal Olayın Detayları

Bir ikinci el dükkanı işleten Taylandlı Chonkawee Deechan isimli kişi son günlerin en skandal olaylarından birine imza attı.

Çarşamba günü yaşanan olayda, Deechan dükkanında eşini başından vurdu. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Eşine laf atan kişiyi sokak ortasında öldürdü Haberi Görüntüle HASTANEYE YETİŞTİRDİİhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi, ancak Deechan eşini kendi hastaneye yetiştirdi. Hastanede merminin kadının kafatasına saplandığı belirlendi ve apar topar ameliyata alındı. Yerel basına konuşan bazı kaynaklar kadının öldüğünü söyledi. Polis tarafından hastanede gözaltına alınan Deechan ise karakola götürüldü. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Birlikte olduğu kadın evli çıktı! Kocası işten erken dönünce camdan sarktı Haberi Görüntüle ÜÇÜNCÜ EŞİNİ KISKANMIŞKarakolda yapılan sorguda Deechan'ın aslında 3 tane eşi olduğu ve öldürdüğü kadının üçüncü eşi olduğu belirlendi. Kadının yeni bir sevgilisi olduğunu öğrenen ve mesajlarını gördüğünü belirten Deechan, bu durum karşısında sinirlendiğini ve 0.38 kalibre mermiyle vurduğunu itiraf etti.Tanıklar polise verdikleri ifadede 3 kadının Deechan ile olan ilişkilerine rağmen birbirleriyle iyi anlaştıklarını ifade etti. Öyle ki Deechan yıllardır bölgede iş yapmasına rağmen eşleriyle hiç tartışmamış. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 'Sevgilim beni annemle aldattı' diye video çekti, sosyal medya yıkıldı Haberi Görüntüle İKİNCİ EŞ KONUŞTUKamera kayıtlarını izleyen ekipler korkunç olay sırasında dükkanda ikinci eşin de olduğunu belirledi. Genç kadın apar topar sorguya alındı. Sorgusunda üçüncü eşin başka bir erkekle görüştüğünü kaydeden ikinci eş, polise daha önce birbirleriyle bir sorun yaşamadığını aktardı. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Damat 65 'Gelin' 16 yaşında! Balayından sonra okula başlayacak Haberi Görüntüle İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 'Doktorum' deyip zengin kadınlarla evlendi: 9 yılda 16 nikah 4 çocuk Haberi Görüntüle İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Liseden eski sevgilisiyle yakaladı! 7 yıllık evliliği bitiren fotoğraf Haberi Görüntüle