Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 16 Ekim İndirimli Ürünler Kataloğu ve Listesi

Tarım Kredi Kooperatif marketleri 16 Ekim indirimli ürünler kataloğu ve listesi yayınlandı. Tarım Kredi marketler enflasyonla mücadele kapsamında yüzde 50'lere varan indirimler uygulayacak. İndirimli ürünler arasında süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, temel ihtiyaç ürünleri, deterjan, sabun, kâğıt peçete, kâğıt havlu bulunuyor. Ayrıca, manav reyonunda da cumartesi, pazar ve pazartesi günleri indirimler yapılacak.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 15:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 16 Ekim İndirimli Ürünler Kataloğu ve Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 16 Ekim İndirimli Ürünler Kataloğu ve Listesi Yayınlandı

Tarım Kredi Kooperatif marketleri 16 Ekim indirimli ürünler kataloğu ve listesi yayınlandı. Tarım Kredi marketler geçen gün yayınladığı açıklamada enflasyonla mücadele kapsamında tüm illerde bulunan 3 binden fazla Tarım Kredi marketlerde yüzde 50'lere varan indirimler uygulanacağına yer verildi. Yapılan son dakika açıklaması sonrası beklenen katalog yayınlandı ve ilk günlerde hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu.

'Gıda sektörünün en önemli oyuncularından Tarım Kredi Kooperatif Market; Türkiye’nin 81 ilinde 3 bini aşkın satış noktasıyla, kaliteden ödün vermeden, sağlıklı, doğal ve katkısız ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaktadır' ifadeleri ile açıklama yapan Tarım Kredi marketler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele için yaptığı çağrıya karşılık vermek, enflasyonla mücadeleye destek olmak için indirim kampanyaları düzenleneceğine yer verildi.

İndirimli Ürünler

Süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, temel ihtiyaç ürünleri, deterjan, sabun, kâğıt peçete, kâğıt havlu gibi ürünler indirimli olarak satışa sunulacak.

Manav Reyonunda Cumartesi Pazar ve Pazartesi İndirim

Cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilen patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve/sebze ürünlerinde manavda taptaze indirim kampanyası da devam edecek.

İlk Gün İndirimli Ürünler

Ayçiçek yağı, süt, sıvı sabun, beyaz peynir, çay, kıyma, tuvalet kağıdı ve yumurta gibi ürünler ilk gün indirimli olarak satışa sunulacak.