Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tara Reid, Aşırı Zayıflığıyla Eleştirilere Yanıt Verdi

Ünlü model ve oyuncu Tara Reid, aşırı zayıf haliyle eleştirilere maruz kaldı. Reid, anoreksiya veya bulimia hastası olmadığını ve hasta olmadığını belirtti. Zayıflık takıntısı ve zayıf olmakla ilgili eleştirilere isyan etti.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 17:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tara Reid, Aşırı Zayıflığıyla Eleştirilere Yanıt Verdi

Ünlü ABD'li model ve oyuncu Tara Reid, son görüntüsüyle sevenlerini şoke etti. 'Amerikan Pastası', 'Gerçek Efsaneler' ve 'Büyük Lebowski' gibi yapımlarda yer alan 47 yaşındaki Reid, aşırı zayıf hali nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Hasta olduğu iddia edilen ünlü isim, aldığı ağır eleştiriler karşısında sessizliğini bozarak Los Angeles Inquisitor'a konuştu.

İnsanların kilosu hakkında konuşmasından sıkıldığını dile getiren oyuncu, Anoreksik ya da bulimik olduğunu söyleyenleri yanıtladı ve "Beni rahat bırakın!" dedi.

Zayıflık Takıntısı ve Zayıf Olmakla İlgili Eleştiriler

Her ne kadar son yıllarda “beden olumlama” akımının da etkisiyle artık daha yuvarlak hatlı ve aşırı zayıflık sergilemeyen isimler de modellik yapmaya, büyük prodüksiyonlarda başrol oynamaya başlasa da yine de zayıflık “takıntısı” henüz sektörden de sektördeki isimlerin aklından da çıkmış değil.

Birçok ünlü model, oyuncu ve şarkıcı kariyerleri boyunca bu baskılarla nasıl karşılaştıklarını, her zaman istendiği kadar zayıf kalmak için katlandıkları eziyetleri hatta sadece birkaç kilo alsalar bile ellerinden kaçırdıkları anlaşmaları cesurca anlatmaya başladı.

Tara Reid'in Zayıflıkla İlgili Eleştirileri

Ünlü oyuncu Tara Reid, aşırı zayıf olduğu gerekçesiyle hedef tahtasına oturtuldu ve hem görünümü yüzünden eleştirildi hem de gerçekte hasta olduğu iddia edildi.

Reid, yaptığı açıklamalarda anoreksiya veya bulimia hastası olmadığını ve kesinlikle hasta olmadığını belirtti. Ayrıca, kendisine yöneltilen eleştirilere isyan etti ve "Beni rahat bırakın!" dedi.

Zayıflık ve Kilo Almakla İlgili Eleştiriler

Kimi zaman ünlü isimler kilo almakla değil tam tersi aşırı zayıf olmakla ilgili ağır eleştirilere maruz kalıyor. Tara Reid de bu eleştirilere maruz kalan bir isim oldu.

Oyuncu, kilolu olsaydı zorbalık olarak nitelendirileceğini ve aynı şekilde zayıf olduğunda da aynı muameleyi gördüğünü belirtti.

Tara Reid'in Açıklamaları

Tara Reid, yaptığı açıklamalarda kendisini destekleyenlere teşekkür etti ve "Ben hasta değilim!" diyerek eleştirilere yanıt verdi. Reid, yemeği çok sevdiğini ve kilo almanın imkansız olduğunu belirtti.