Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tampa Belediye Başkanı Jane Castor, Florida Keys'de Kokain Buldu

Tampa Belediye Başkanı Jane Castor, Florida Keys'de balık tutarken 1.1 milyon dolar değerinde kokain buldu. Castor ve ailesi paketi suyun üzerine çıkardıktan sonra, paketin yerini izledi ve bulguyu Monroe County Şerif Ofisi'ne bildirdi. Castor, geçen hafta sonu Florida Keys’teki gezisinden yaklaşık 60 ıstakoz ve plastiğe sarılı 32 kiloluk bir paketle geri döndü. Daha önce şehrin ilk kadın polis şefi olan 62 yaşındaki Castor, paketi 23 Temmuz’da Middle Keys adası açıklarında suda yüzerken keşfetti.

Yayın Tarihi: 10.08.2023 12:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tampa Belediye Başkanı Jane Castor, Florida Keys'de Kokain Buldu

Tampa Belediye Başkanı Jane Castor, Florida Keys'de Kokain Buldu

Tampa Belediye Başkanı Jane Castor, ailesiyle Florida Keys'de balık tutarken 1.1 milyon dolar değerinde kokain buldu. Belediye Başkanı'nın ofisine göre, geçen ay Marathon'un güneyinde 70 pound (yaklaşık 31.75 kg) ağırlığında ve tahmini olarak 1.1 milyon dolarlık sokak değeri olan kokain içeren bir paket bulundu. Paket, 23 Temmuz'da US Border Patrol'e göre Marathon'un güneyinde bulundu. Castor ve ailesi paketi suyun üzerine çıkardıktan sonra, paketin yerini izledi ve bulguyu Monroe County Şerif Ofisi'ne bildirdi. Sınır Devriyesi ajanları, Miami Bölgesi'nden uyuşturucuyu aldı, sınır ajansı ve Monroe County Şerif Ofisi'ne göre. Border Patrol'e göre, ambalaj 25 tuğla kokain içeriyordu.

Tampa Belediye Başkanı Jane Castor'un Kariyeri

Mevcut belediye başkanlığı görevinden önce Castor, 'Tampa Polis Departmanı'nda 31 yıl boyunca hemen hemen her kapasitede ve şehrin neredeyse her mahallesinde hizmet verdi. 2009'un Ekim ayında Castor, Tampa'nın ilk kadın Polis Şefi oldu ve altı yıl boyunca bu görevde bulundu,' şehir Tampa web sitesindeki biyografisine göre.

Tampa Belediye Başkanı'nın Gezisi

Tampa belediye başkanı Jane Castor, geçen hafta sonu Florida Keys’teki gezisinden yaklaşık 60 ıstakoz ve plastiğe sarılı 32 kiloluk bir paketle geri döndü. Daha önce şehrin ilk kadın polis şefi olan 62 yaşındaki Castor, paketi 23 Temmuz’da Middle Keys adası açıklarında suda yüzerken keşfetti. Bulduğu paketi tekneye çıkardı ve plastik ambalajın içinde ayrı ayrı sarılmış ve kelebek sembolleriyle süslenmiş 25 tuğla buldu. Keşfi, rıhtımda paketi teslim almak için yetkilileri gönderen Monroe ilçe şerifinin ofisine bildirdi. Yaklaşık sekiz yılını narkotikte ve altı yılını polis şefi olarak olmak üzere Tampa polis departmanında otuz yıl geçiren Castor, paketin uyuşturucu olduğunu hemen fark etti.