Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent'te Başlıyor

Yarın Taşkent'te düzenlenecek TalentforBIZ etkinliği, gençler için kariyer fırsatları sunacak.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 11:46
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 11:46

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent'te Başlıyor

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Yarın Taşkent'te Gerçekleştiriliyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde, 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13 kez düzenlenen TalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Taşkent'te kapılarını açacak.

Etkinlik Detayları

Bu yıl Özbekistan'da dördüncü kez organize edilecek etkinlik, yarın saat 09.00-17.00 saatleri arasında Hyatt Regency Taşkent Otel'de gerçekleştirilecek.

Gençler İçin Kariyer Fırsatları

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlik, global ölçekte faaliyet gösteren Türk şirketleri ile Özbek gençlerini bir araya getirerek, binlerce üniversite öğrencisi ve mezununun kariyer fırsatlarından yararlanmasını sağlamayı hedefliyor.

İşverenler ve Mülakatlar

Etkinlikte ASELSAN, Halkbank, Türk Hava Yolları gibi tanınmış Türk şirketleri ve Çalık Enerji, Koç İnşaat, Kontrolmatik gibi Özbekistan'da faaliyet gösteren Türk kuruluşlarının yöneticileri, söyleşiler ve bilgilendirme oturumları düzenleyecek.

Genç Mühendisler İçin Mülakatlar

Etkinlik sırasında, ASELSAN ve Türksat, Özbekistan Yükseköğretim, Bilim ve İnovasyon Bakanlığı ile iş birliği yaparak, Olmazor StarTUp Kuluçka Merkezinde işe alacakları genç mühendislerin mülakatlarını gerçekleştirecek.

Ayrıca TUSAŞ, bu merkezdeki başvuruları alarak, 4 ay sürecek bir eğitim programı kapsamında genç mühendislerle ön görüşmeler yapacak.

Kariyer Platformu: Yetenek Kapısı

Etkinliğe katılmak için Yetenek Kapısı üzerinden kayıt yapılması gerekiyor. Platform, TalentforBIZ Taşkent kapsamında düzenlenecek etkinliklere ve mülakatlara başvuru imkanı da sunuyor. Katılımcıların, yetkinliklerini işverenlere en doğru şekilde aktarabilmeleri adına, Özbekçe, Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanmış profillerini eksiksiz doldurmaları önerilmektedir.

Etkinlik Hakkında Daha Fazla Bilgi

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere resmi web sitesi talentforbiz.org adresinden ve sosyal medya hesaplarından (@talentforbiz) ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13 kez gerçekleştirilen TalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl Özbekistan'da dördüncüsü düzenlenecek etkinlik, yarın saat 09.00-17.00 saatleri arasında Hyatt Regency Taşkent Otel'de gerçekleştirilecek.