Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

T3 Vakfı'nda Görev Değişimi: Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır

Milli teknoloji hamlesinin öncü kurumlarından T3 Vakfı'nda görev değişimi yaşandı. Yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanı olarak Elvan Kuzucu Hıdır seçildi. Haluk Bayraktar başkanlık görevini devrettiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 08:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

T3 Vakfı'nda Görev Değişimi: Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır

Milli Teknoloji Hamlesinin Öncü Kurumlarından T3 Vakfı'nda Görev Değişimi

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar başkanlığında gerçekleşen toplantıda yeni dönemde görev üstlenecek Yönetim Kurulu üyeleri seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Elvan Kuzucu Hıdır seçildiğini duyurdu. Haluk Bayraktar ise başkanlık görevini devrettiğini açıkladı.

Haluk Bayraktar'dan Veda Açıklaması

Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine beş yıldır devam ettiğini ve bu görevi Elvan Kuzucu Hıdır'a devrettiğini belirtti. Ayrıca, gelecek dönem için T3 Vakfı'nın genç, idealist ve dinamik yeni yönetim ekibi ile önemli işlere imza atacağına inandığını ifade etti.

Bakan Kacır'dan Tebrik Mesajı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Elvan Kuzucu Hıdır'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmesi üzerine tebrik mesajı yayınladı. Bakan Kacır, T3 Vakfı'nın öncü kurumlarından biri olduğunu ve Haluk Bayraktar başkanlığındaki yönetimin büyük işlere imza attığını belirtti.