T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır Kayseri'de Öğrencilerle Buluştu
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Kayseri’de bulunan Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kariyer Söyleşileri" etkinliğinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Hıdır, etkinlikte ülke teknoloji bağımsızlığına vurgu yaparak, önemli mesajlar verdi.
Kritik Teknoloji Ürünleri ve Millilik Vurgusu
Hıdır, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bilhassa kritik teknoloji ürünlerinin ülkemizde yerli ve milli olarak geliştirilmesi, ülkemizin tam bağımsızlığı adına kritik öneme sahiptir" dedi. Son yıllarda Türkiye’nin, özellikle savunma sanayi alanında önemli ilerlemeler kaydettiğini belirtti.
Hayat Tecrübeleri ve Kadın Mücadelesi
Üniversite yıllarındaki deneyimlerini ve ailesiyle ilgili anılarını paylaşan Hıdır, kadınların Türkiye'nin geçmişindeki mücadelelerine de değindi. Hıdır, "Ülkemiz ve kadınlarımız çok zorlu dönemlerden geçti. Başörtüsü üzerinden yaşanan sıkıntılara dikkat çekti ve bugün bu konularda daha özgür olduklarını ifade etti.
Gençliğe Güven ve İleriye Dönük Umutlar
Hıdır, gençlerin Türkiye’nin geleceği için umut kaynağı olduğunu belirterek, "Gençlerimiz üretiyor, geliştiriyor, düşünüyor, tartışıyor" dedi. T3 Vakfı'nın gençlerin projelerine destek verme konusundaki kararlılığını vurguladı.
Uluslararası Hedefler
T3 Vakfı'nın sadece Türkiye’de değil, Türk cumhuriyetleri ve Balkanlar’da da projeler geliştirdiğini söyleyen Hıdır, bu çalışmaların coğrafi yaygınlığının önemine değindi.
Savunma Sanayisindeki Gelişmeler
Son olarak, Hıdır, Türkiye’nin son 20 yılda savunma sanayiinde elde ettiği başarıları öne çıkararak, "İnsansız hava aracı pazarında elde edilen başarılar, Türkiye'nin bağımsızlık hedefleri açısından kritik öneme sahip" şeklinde konuştu.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kariyer Söyleşileri" programına katıldı. Hıdır, programda öğrencilere hitap etti.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kariyer Söyleşileri" programına katıldı. Hıdır, programda öğrencilere hitap etti.