Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

SYS Grubu, AEI Systems ile VENOM LR'nin İlk Teslimatını Gerçekleştirecek

SYS Grubu, AEI Systems aracılığıyla 30x113 mm VENOM LR topunun ilk teslimatını ağustosta yapacak.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 13:18
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 13:20

SYS Grubu, AEI Systems ile VENOM LR'nin İlk Teslimatını Gerçekleştirecek

SYS Grubu şirketi AEI Systems,VENOM LR İlk Teslimatını Ağustosta Gerçekleştirecek

SAMSUN – SYS (Samsun Yurt Savunma) Grubu'na bağlı AEI Systems, düşük geri tepmeli 30x113 mm orta kalibre topu olan VENOM LR'nin ilk teslimatlarını bu ağustosta gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Genişletilmiş Kapasite ve Hedefler

SYS Grup Genel Müdürü Cahit Utku Aral, modern dünya ordularında orta kalibre topların, özellikle 30x113 mm mühimmatın öneminin arttığını vurguladı. Aral, "Üretim kapasitemiz ve yapılan yatırımlarla birlikte Türkiye, ABD ve Fransa'nın yanı sıra bu özel pazarın önemli bir oyuncusu oldu" dedi.

AEI Systems'in 2022 yılında SYS Grubu'na katılımının, hem Türkiye hem de dost ülkeler için kritik bir gelişme olduğunun altını çizen Aral, şunları ifade etti:

"VENOM LR'ye gösterilen yoğun ilgi, doğru hamle yaptığımızı gösteriyor. Müşteri taleplerini dikkatle değerlendiriyoruz ve en iyi çözümlerle karşılık veriyoruz. Önümüzdeki dönemde orta kalibre top üretimi, stratejik faaliyetlerimizde belirgin bir yer edinmeye hazırlanıyor." VENOM LR Teknolojisi

AEI Systems Genel Müdürü Simon Angel, şirketin SYS Grubu'na katılmasının ardından orta kalibre üretiminde önemli bir güç haline geldiğini belirtti. Angel, "VENOM LR, çok düşük geri tepmeye sahip 30x113 mm orta kalibre bir top. Ayarlanabilir atış hızına sahip olan bu yüksek teknoloji ürünü sistem, kara, deniz ve hava platformları için kritik bir çözüm sunuyor" şeklinde konuştu.

Angel, 30x113 mm düşük geri tepmeli toplar için uzaktan komutalı silah sistemleri üreten SYS Grup şirketi Unirobotics'in bu yoğun talepten olumlu etkilendiğini ifade ederek, "Bir ekip olarak en iyi çözümleri üretmek için birlikte çalışıyoruz. Gelen yoğun ilgi bizi mutlu ediyor" dedi.

CANiK'in de içinde bulunduğu SYS (Samsun Yurt Savunma) Grubu şirketlerinden AEI Systems tarafından...

CANiK'in de içinde bulunduğu SYS (Samsun Yurt Savunma) Grubu şirketlerinden AEI Systems tarafından hayata geçirilen düşük geri tepmeli 30x113 mm orta kalibre top VENOM LR'nin ilk teslimatları ağustosta gerçekleştirilecek.